Αγχωτική νίκη για τους Νέους του Ολυμπιακού Β., 3-2 την Αναγέννηση Κ.

Επέστρεψαν στις νίκες οι Νέοι του Ολυμπιακού Βόλου στο πρωτάθλημα Κ19 της Football League. Οι «ερυθρόλευκοι» έστω και με πολύ δόση άγχους κατάφεραν να νικήσουμε με 3-2 την Αναγέννηση Καρδίτσας στο δημοτικό στάδιο της Νεάπολης και να πανηγυρίσουν τρεις πολύτιμους βαθμούς, παραμένοντας σταθερά….

…στην κορυφή του 4ου ομίλου.
Στα πρώτα 17 λεπτά σημειώθηκαν τα τέσσερα από τα πέντε τέρματα της αναμέτρησης, σ’ ένα παιχνίδι που έγινε σε βαρύ αγωνιστικό χώρο και με τον Ολυμπιακό να μένει πίσω στο σκορ, ανατρέποντας στη συνέχεια το αποτέλεσμα.
Μόλις στο 3′ ο Φακίτσας με εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, για να έρθει πολύ γρήγορα η ισοφάριση για τον Ολυμπιακό στο αμέσως επόμενο λεπτό με σουτ του Στέλιου Αλεξανδρή, μετά από προσπάθεια του Αραπίτσα.
Στο 8′ ο Φίλιππος Σκοπελίτης έβαλε μπροστά στο σκορ τους «ερυθρόλευκους με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Αλεξανδρή, ενώ στο 17′ ο Δημητριάδης σούταρε, η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Ντινόπουλος με νέο σουτ ανέβασε σε 3-1 το δείκτη του σκορ.
Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, έγινε περισσότερο παιχνίδι κέντρου με τον Ολυμπιακό να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, κυνηγώντας τέταρτο γκολ, ενώ και από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να φτάσουν με αξιώσεις μπροστά από την εστία του Ξανθά.
Το σκορ δεν άλλαξε στο πρώτο ημίχρονο, για να χαθεί σπουδαία ευκαιρία με τον Αλεξανδρή στο 48′ να κάνει το 4-1, σουτάροντας άουτ από εξαιρετικά πλεονεκτική θέση, ενώ λίγο αργότερα και ο Αραπίτσας έχασε σημαντική ευκαιρία για γκολ.
Η Αναγέννηση Καρδίτσας εκμεταλλεύτηκε ορισμένες στιγμές αδράνειας στην άμυνα του Ολυμπιακού και στο 69′ με ωραία προσπάθεια και διαγώνιο σουτ του Ξέρα μείωσε σε 3-2. Το παιχνίδι απέκτησε μεγάλο ενδιαφέρον, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους στοχεύοντας στην ισοφάριση, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» αγχώθηκαν, καθώς το αποτέλεσμα ήταν ρευστό.
Τελικά, ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη με 3-2, με τον Ξανθά στο 84′ να αποκρούει σωτήρια το σουτ του Ξέρα και να κρατά τη νίκη για την ομάδα του.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.: Ξανθάς, Χασιώτης, Δημητριάδης, Γαρυφάλλου (71′ Αλαμάνης), Βλαχόπουλος, Μπούσι, Αραπίτσας (83′ Ντόντος), Γκίνης, Ντινόπουλος, Σκοπελίτης, Αλεξανδρής.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Κ. : Γεωργατζάς, Ριζογιάννης, Γεωργίου (43′ Παγουρτζής), Καραγεώργος, Ξανθόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Κοντός, Φακίτσας, Παπαδημητρόπουλος, Τζερτζέλας, Καλλιώρας (17′ Ξέρας)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις