Football League: Το pregame της 22ης αγωνιστικής

Δυνατά παιχνίδια περιλαμβάνει η 22η αγωνιστική της Football League

Η Λαμία δοκιμάζεται στη δύσκολη έδρα των Τρικάλων, ενώ ο Άρης υποδέχεται τον Πανελευσινιακό, ελπίζοντας σε ένα εύκολο «τρίποντο».

14:00 Σπάρτη -­ Κισσαμικός

Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης

Διαιτητής: Παναγιωτόπουλος (Αιτ/νίας)

ΣΠΑΡΤΗ (7η): Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον συνεχίζει η Σπάρτη, ωστόσο, παίζει για το γόητρο και την ιστορία της. Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε με 0-1 από τον Αιγινιακό, με γκολ που δέχτηκε στα τελευταία λεπτά. Εντός έδρας προέρχεται από επτά ματς χωρίς ήττα (3-4-0), ενώ έχει κρατήσει το «μηδέν» στα έξι πιο πρόσφατα.

ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Επανέρχονται οι Μπανούσης, Μπουντόπουλος, που εξέτισαν, καθώς και ο Φράγκος. Εκτός έμειναν ο τραυματίας Μουζακίτης και ο νεαρός Χάδιαρης.

ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ(12ος): Ξεκούραστη ταξιδεύει η ομάδα της Κρήτης αφού δεν είχε αγώνα το Σαββατοκύριακο. Ο Κισσαμικός θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα επί της Σπάρτης, έτσι ώστε να απομακρυνθεί από την ζώνη υποβιβασμού.

ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Εκτός πλάνων έμειναν οι Ποκόνγκ και Σταθάκης

15:00 Αναγέννηση Καρδίτσας ­- Αιγινιακός

Διαιτητής: Σέζος (Κιλκίς)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (11η): Στις νίκες θα προσπαθήσει να επιστρέψει η ΑΣΑ, που προέρχεται από δύο κολλητές εκτός έδρας ήττες. Στην τελευταία, με αντίπαλο τον Απόλλων Σμύρνης η καλή απόδοσή της άφησε υποσχέσεις για τη συνέχεια. Στο γήπεδό της μετρά τέσσερα τρίποντα στα πέντε πιο πρόσφατα (4-0-1) και δείχνει ότι αυτή είναι η δύναμή της.

ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Εκτός μάχης ο Μπλέντι, ενώ είναι αμφίβολος ο Κουτσόπουλος, λόγω ενοχλήσεων στη μέση. Αντίθετα, επιστρέφουν ο Τσιλούλης που εξέτισε και ο Κισκαμπάνης που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (15ος): Την πρώτη του νίκη μετά τις 8 Ιανουαρίου και το παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό σημείωσε κόντρα στη Σπάρτη η ομάδα της βόρειας Πιερίας. Με αυτό το «τρίποντο» έβαλαν τέλος σε ένα σερί 11 παιχνιδιών χωρίς επικράτηση. Ο Γιάννης Βλάχος θέλει το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας προκειμένου να αρχίσουν να… ανασάνουν ακόμη περισσότερο, στη «μάχη» που δίνουν για παραμονή στην κατηγορία.

ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Δεν θα αγωνιστεί ο Πασαλίδης που κλήθηκε στην Εθνική Ελπίδων.

15:00 Παναιγιάλειος -­ Πανσερραϊκός

Δημοτικό Στάδιο Αιγίου

Διαιτητής: Μπαλατσούκας (Θεσπρωτίας)

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (9ος): Σε καλό… φεγγάρι βρίσκεται η ομάδα του Αιγίου που ειδικά στην έδρα της είναι ιδιαίτερα δυνατή. Φέτος δεν έχουν χάσει στο σπίτι τους οι «μελανόλευκοι» και θέλουν να συνεχίσουν αυτό το σερί. Η καλή παρουσία και η ισοπαλία στον Εύοσμο έδειξε πως ο Παναιγιάλειος βρίσκεται σε καλή κατάσταση και μπορεί να κάνει ζημιές.

ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Εκτός πλάνων βρίσκεται ο τιμωρημένος Καζναφέρης και ο τραυματίας Ιβάνκο.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (8ος): Με… οδηγό το πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Καλλιθέα θα πορευτεί ο Πανσερραϊκός, καθώς στο δεύτερο υπέστη «καθίζηση» και ισοφαρίστηκε στο τελικό 1-1. Εκτός έδρας μετρά δύο διαδοχικά «διπλά».

ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Γαβριηλίδης και Ιωαννίδης, αλλά και ο ανέτοιμος Κάκκο.

15:00 Καλλιθέα ­- Αχαρναϊκός

«Γρ. Λαμπράκης»

Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδας)

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (13η): Την νίκη θα κυνηγήσουν οι «κυανόλευκοι» κόντρα στον Αχαρναϊκό, οι οποίοι με ενδεχόμενοι νίκη προσπερνούν τους Μενιδιάτες και σκαρφαλώνουν στη 12η θέση. Άλλωστε, ένα τρίποντο θα επιστρέψει την ομάδα στις νίκες, καθώς εδώ και τέσσερις αγωνιστικές μετρά τρεις ήττες και μια ισοπαλία.

ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Δίχως τον Πάτα ο αθηναϊκός σύλλογος.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ(13ος) : Το κακό κλίμα που επικρατεί στο Μενίδι θέλει να αλλάξει ο Αχαρναϊκός επί της Καλλιθέας. Τις δύο ομάδες τις χωρίζει μόλις ένας βαθμός και χρειάζονται και οι δύο τη νίκη. Έτσι οι «πράσινοι» στοχεύουν σε αυτό το αγώνα.

ΑΠΟΥΣΙΕΣ:-

15:00 Άρης -­ Πανελευσινιακός

«Κλ. Βικελίδης»

Διαιτητής: Δραγάτης (Χαλκιδικής)

ΑΡΗΣ (3ος): Αν και δυσκολεύτηκε αρκετά την προηγούμενη αγωνιστική, ο Άρης κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 επί της Καλλονής, με γκολ στις καθυστερήσεις. Πλέον βρίσκεται στο -6 από τους Απόλλων Σμύρνης και Λαμία και κάθε ματς έχει χαρακτήρα «τελικού». Στο γήπεδό του δεν έχει ήττα, με απολογισμό εννέα νίκες και μία ισοπαλία.

ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Εκτός θα μείνει ο τραυματίας Μπαργκάν, ενώ στην αποστολή βρίσκεται ο Ταυλαρίδης, αν και είναι αμφίβολος.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (17ος): Δύσκολη αποστολή έχουν οι «σταχυοφόροι» στο «Κλ. Βικελίδης», ωστόσο προσπαθήσουν για το καλύτερο. Ο βαθμός της ισοπαλίας κόντρα στη Λαμία έδειξε ότι η ομάδα έχει δυνατότητες, αν και για ένα ακόμη παιχνίδι δεν κατάφερε να σκοράρει. Όμως ο Πανελευσινιακός βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και θα διεκδικήσει ό,τι μπορεί σε όλα τα ματς.

ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Σιλιγαρδάκης, Τσίγκρος και οι τραυματίες Μουστάκης, Κωνσταντινίδης και Κολόκας.

15:00 Τρίκαλα -­ Λαμία (ΕΤ3)

Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων

Διαιτητής: Φωτιάδης (Σερρών)

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (5ος ): Πέντε συνεχόμενες νίκες μετρά η ομάδα της Θεσσαλίας. Η ικανοποίηση δεν κρύβεται για τα τελευταία αποτελέσματα στην ομάδα των Τρικάλων που θέλει να αποδείξει πολλά και στο ντέρμπι με την πρωτοπόρο Λαμία. Με τη δύναμη της έδρας, θα προσπαθήσει για τους τρεις βαθμούς.

Απουσίες: Εκτός πλάνων βρίσκεται ο Νταμαχού.

ΛΑΜΙΑ (1η): Έπειτα την απώλεια δύο βαθμών στην Ελευσίνα, η ομάδα της Φθιώτιδας ταξιδεύει στα Τρίκαλα και θέλει να επιστρέψει στα τρίποντα, τα οποία θα την διατηρήσουν στην κορυφή του σχετικού πίνακα. Η Λαμία βρίσκεται σε καλή κατάσταση και θα προσπαθήσει για το «διπλό» σε μια δύσκολη έδρα.

ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Εκτός πλάνων βρίσκεται ο τιμωρημένος Τζόκιτς και ο τραυματίας Ντουρμισάι

16:00 ΑΟ Χανιά -­ ΟΦΗ

Γήπεδο Περιβολίων

Διαιτητής: Ζαραβίνος (Αθηνών)

ΑΟ ΧΑΝΙΑ (10ος): Με ανεβασμένο το ηθικό, μετά το «διπλό» στο Μενίδι, ο ΑΟΧ θέλει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και τις νίκες και απέναντι στον ΟΦΗ. Το παιχνίδι είναι δύσκολο, έχοντας και χαρακτήρα τοπικού ντέρμπι, αλλά η ομάδα του Νίκου Παντέλη θα τα δώσει όλα για τους τρεις βαθμούς.

ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Βαρούχας και Θεολόγου.

ΟΦΗ (4ος): Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο ΟΦΗ στο ντέρμπι της Κρήτης με τα Χανιά. Η ομάδα του Ηρακλείου δεν έχει περιθώριο για νέα ήττα και θέλει καλό αποτέλεσμα. Επίσης η νίκη σε τέτοιους αγώνες είναι και θέμα γοήτρου και για τις δύο ομάδες.

ΑΠΟΥΣΙΕΣ: Εκτός έμειναν οι Κοιλιάρας, Δαύκος, Όστοϊτς, Χίσι, Μπουρσέλης, Βρεττός, Κοντογιάννης και Μανιαδής.

liganews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις