Θεοδοσιάδης: «Όλοι θέλουν να κερδίσουν τον πρωτοπόρο»

Στο ΑΕΛ RADIO «φιλοξενήθηκε» ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας Σάκης Θεοδοσιάδης, ο οποίος έκανε λόγο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, το φιλικό της ομάδας του κόντρα στην ΑΕΛ, αλλά και την επικείμενη αναμέτρηση κόντρα στους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου.

Αναλυτικά:

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Απόλλων Λάρισας, είπε:

«Σίγουρα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Το έχουμε πει πολλές φορές. Πρέπει να δουλεύουμε καθημερινά και να προετοιμαζόμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα κάθε Κυριακή. Λίγα λόγια και πολλή δουλειά. Σίγουρα διαχρονικά όλοι θέλουν να κερδίσουν τον πρωτοπόρο. Αυτό το ξέρουμε και το περιμένουμε και γι’ αυτό μέσα στις προπονήσεις χτίζουμε και το ψυχολογικό κομμάτι για να μπορέσει να διαχειριστεί η ομάδα τα παιχνίδια.»

Για την αναμέτρηση κόντρα στους Μαύρους Αετούς Ελευθεροχωρίου, τόνισε:

«Για εμάς ειναι ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια έδρα με νεοφώτιστη ομάδα. Έχουν χάσει πολλές ομάδες σε αυτήν την έδρα και θα πρέπει να προετοιμαστούμε για τη δύσκολη αποστολή.»

Για το αν η διακοπή πρόκειται να ωφελήσει τον Απόλλωνα Λάρισας, απάντησε:

«Όσον αφορά εμένα δεν θα ήθελα να υπάρχει διακοπή γιατί η ομάδα έχει ρυθμό. Το θετικό είναι πως προέρχονται παιδιά από τραυματισμούς και θα μπορέσουν να προετοιμαστούν για τον αγώνα»

Για το φιλικό παιχνίδι της Παρασκευής (24/3) απέναντι στην ΑΕΛ, επεσήμανε:

«Σίγουρα για εμάς είναι ιδανικό ότι θα παιξουμε κόντρα στην ΑΕΛ. Είναι ένα αγωνιστικό τεστ και η ομάδα θα μείνει σε εγρήγορση. Θα είναι καλό τεστ και για τις δύο ομάδες και ο κόσμος θα πρέπει να έρθει να παρακολουθήσει το παιχνίδι.»

athleticlarisa.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις