Τρομερό fair play στη Μπουντεσλίγκα (video)

Ένα μοναδικό περιστατικό στην αναμέτρηση Γκλάντμπαχ – Μπάγερν Μονάχου δίνει την καλύτερη απάντηση σε όσους Έλληνες ποδοσφαιριστές θεωρούν… επιβεβλημένες τις βουτιές και την κοροϊδία των διαιτητών! «Χωρίς να το σκεφτώ δεύτερη φορά είπα στον διαιτητή πως δεν με ακούμπησε. Αν είχαμε σκoράρει από αυτό το φάουλ θα είχε δημιουργηθεί αναστάτωση»!

Το συγκεκριμένο περιστατικό έρχεται να δώσει την καλύτερη απάντηση, στην… εγχώρια συζήτηση που άναψε για τα καλά τις προηγούμενες μέρες με αφορμή την πολύκροτη συνέντευξη του Αλέξη Αλεξανδρή. Μάλλον στην Γερμανία, το «ευ αγωνίζεσθαι» μετράει πολύ περισσότερο απ’ ότι στα μέρη μας…

Σε ένα μαρκάρισμα του Τιάγκο Αλκάνταρα στον Χόφμαν ο ρέφερι Τομπίας Στίλερ σφύριξε φάουλ, αλλά μετά την έντονη δυσαρέσκεια του παίκτη των Βαυαρών αποφάσισε να ρωτήσει τον άσο της Γκλάντμπαχ αν έκανε θέατρο και απάντησε θετικά.

Ετσι, ο διαιτητής πήρε πίσω το σφύριγμα και έδωσε το χέρι του στον Χόφμαν, όπως έκανε και ο Τιάγκο, αλλά και ο Χάβι Μαρτίνεθ.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Χόφμαν ρωτήθηκε για το περιστατικό και απάντησε το εξής απλό: «Ο διαιτητής με ρώτησε αν ο αντίπαλος με ακούμπησε. Χωρίς να το σκεφτώ δεύτερη φορά του απάντησα πως όχι. Αν είχε δώσει το φάουλ και σκοράραμε θα είχε δημιουργηθεί αναστάτωση. Τώρα όλα έγιναν έντιμα και έτσι δεν υπάρχει κανένα θέμα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις