Πάμε Στοίχημα: Αμφίσκορο στο Ντόρτμουντ

Περιορισμένη η σημερινή δράση στο ποδοσφαιρικό κουπόνι, με αποτέλεσμα η μοναδική μας επιλογή να προκύπτει από την πολύ ενδιαφέρουσα φιλική αναμέτρηση της Γερμανίας με την Αγγλία. Παράλληλα, μας «τροφοδοτούν» με δύο μπασκετικές επιλογές η Euroleague και το FIBA Champions League.

Γκολ εκατέρωθεν στο Γερμανία – Αγγλία

Ξεκινάμε τα προγνωστικά στοιχήματος με το Goal/Goal στη φιλική αναμέτρηση της Γερμανίας με την Αγγλία, σε απόδοση 1.85. «Πάντσερ» και «λιοντάρια» προετοιμάζονται για την επανέναρξη των προκριματικών του Μουντιάλ 2018, με αμφότερες τις ομάδες να οδηγούν την κούρσα στους ομίλους τους, κρατώντας και ανέπαφη εστία (4/4 νίκες οι Γερμανοί, σερί 3-1-0 για τους Άγγλους). Αμφότερες παρουσιάζουν μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα, ενώ είναι πολύ σημαντικό το στατιστικό που αφορά τις μεταξύ τους συναντήσεις. Τα 5/6 τελευταία ματς μεταξύ Γερμανίας και Αγγλίας (ανεξαρτήτως έδρας, επίσημα και φιλικά) έχουν συνδυαστεί με το αμφίσκορο και το Over 2,5. Μάλιστα, σε τρεις περιπτώσεις έχει παρατηρηθεί το Over 4,5. Θεωρούμε, λοιπόν, το αμφίσκορο ως την πιο ασφαλή επιλογή στη φιλική «μάχη» του «Signal-Iduna-Park».

Υψηλό σκορ στην Πόλη

Μεταφερόμαστε στο μπάσκετ, επιλέγοντας αρχικά το Over 160.5 πόντοι στην αναμέτρηση της Γαλατασαράι με την Ούνιξ Καζάν (απόδοση 1.91) για τη Euroleague. Δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς καμία εκ των δύο δεν προλαβαίνει και μαθηματικά τα πλέι οφ. Η «Γαλατά», βέβαια, έκανε αίσθηση την περασμένη εβδομάδα φεύγοντας με το νικηφόρο 71-80 από το ΣΕΦ και διαμορφώνοντας το ρεκόρ της στο 9-17. Ακολούθησε η ήτα από την Μπεσίκτας με 90-84 για το τουρκικό πρωτάθλημα. Η Ούνιξ Καζάν, από την πλευρά της, ηττήθηκε με 80-82 από τη Ζαλγκίρις Κάουνας και «τρέχει» ρεκόρ 7-19 μέχρι στιγμής. Έρχεται πιο ξεκούραστη στο σημερινό ματς, καθώς δεν είχε υποχρεώσεις για τη VTB League το σαββατοκύριακο. Οι αμυντικές αδυναμίες των Τούρκων σε συνδυασμό με τα υψηλά σκορ της Ούνιξ τον τελευταίο καιρό μας οδηγούν στο Over 160.5.

Βενέτσια με χάντικαπ

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές με το χάντικαπ +8.5 πόντων για τη Βενέτσια στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Πινάρ Καρσίγιακα για τα προημιτελικά του FIBA Champions League (απόδοση 1.87). Πρόκειται για την πρώτη μεταξύ τους κόντρα, θα ακολουθήσει επαναληπτικός στην έδρα της Βενέτσια την ερχόμενη εβδομάδα. Θυμίζουμε ότι οι δύο ομάδες κοντραρίστηκαν φέτος και στα πλαίσια της πρώτης φάσης (στο Β όμιλο), με την κάθε μία να επικρατεί εντός έδρας της αντιπάλου της (99-59 η Πινάρ, 75-61 η Βενέτσια). Στη φάση των «16» η Πινάρ ξεπέρασε το εμπόδιο της Μπεσίκτας και η Βενέτσια απέκλεισε την Αβελίνο. Οι δύο ομάδες μοιάζουν ισοδύναμες και θεωρούμε υπερβολική την… υποτίμηση των σημερινών φιλοξενούμενων με το χάντικαπ των 8.5 πόντων.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων τ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις