Ανακοίνωση με αιχμές από τη διοικούσα επιτροπή μπάσκετ του Ολυμπιακού Β.

Εν όψει του αγώνα του προσεχούς Σαββάτου 25/3 του Ολυμπιακού Βόλου με τους Ν.Α. Νίκης, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στην Α1 ΕΣΚΑΘ, η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ του συλλόγου με ανακοίνωση που εξέδωσε τονίζει τα εξής:

«Το τελευταίο αγώνα της για την κανονική περίοδο δίνει η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, το Σάββατο 25 Μαρτίου και ώρα 19.30 στο Κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ Βόλου, απέναντι στην νεανική ομάδα των Νέων Αθλητών Νίκης, για το πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ.
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 19.30 θέλοντας η ΕΣΚΑΘ να διατηρήσει το αξιόπιστο του πρωταθλήματος. Εκείνο φυσικά που δεν έπραξε με τους αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής του Α’ γύρου και τώρα διακυβεύει και το κύρος και την αξιοπιστία, για την οποία κόπτεται.
Οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας, Μιχάλης Καπουρνιώτης και Μάριος Μπορίνος, είναι έτοιμοι να προσθέσουν ακόμη μια νίκη, απέναντι σε μια πολύ ελπιδοφόρα ομάδα και θα αναμένουν το αποτέλεσμα Νίκη-Γ.Σ. Βόλου για να δουν αν θα συνεχίσουν τη προσπάθεια τους στα πλέι οφ. Στον αγώνα δεν θα δώσει το «παρών» ο Λεωνίδας Αναστασόπουλος, αλλά θα επιστρέψει ο Κωνσταντίνος Τελλίδης.
Η Διοικούσα Επιτροπή καλεί τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να συμπαρασταθούν στην ομάδα, να τους χειροκροτήσουν για τις μέχρι τώρα επιτυχίες τους και να τους δώσουν ώθηση για τους επερχόμενους αγώνες, ώστε στο τέλος του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός Βόλου, εφόσον όλα κυλήσουν φυσιολογικά, να διεκδικήσει και να κατακτήσει την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία.
Ευχόμαστε να μην γραφτεί ακόμη μια «χρυσή σελίδα».
Οψόμεθα»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις