Εκδηλώσεις από τον Ολυμπιακό Β. για τον εορτασμό των 80 χρόνων

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 σχετικά με τις εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει η Οργανωτική Επιτροπή για τον εορτασμό των 80 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Σάββατο 13 Μαΐου στις 09.00 στον Ιερό του Αγίου Δημητρίου θα πραγματοποιηθεί το αρχιερατικό μνημόσυνο των θανόντων αθλητών, παραγόντων , προπονητών και φιλάθλων της ομάδας μας, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ.κ. Ιγνατίου, τον οποίο ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την αποδοχή της πρόσκλησης .
Την Κυριακή 9 Απριλίου και ώρα 11.00 αντιπροσωπεία της ΟΕ και μελών του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη θα επισκεφτούν το Γηροκομείο Βόλου, όπου θα μοιράσουν ρουχισμό και τρόφιμα μακράς διάρκειας .
Παρακαλούμε τους φίλους της ομάδας, όπως συνδράμουν, προκειμένου και οι δυο εκδηλώσεις να στεφθούν με επιτυχία.
Όσοι γνωρίζουν παλιούς αθλητές, προπονητές, παράγοντες και φιλάθλους που δεν βρίσκονται εν ζωή και όσοι ενδιαφέρονται να προσφέρουν ρουχισμό ή τρόφιμα μακράς διάρκειας να επικοινωνούν με τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, κ. Νικόλαο Τσεκούρα, στο τηλέφωνο 6979002709 .
Η συμβολή σας κρίνεται απαραίτητη, ώστε να αποφευχθούν οι παραλείψεις και να μνημονευθούν όλοι αυτοί που με τον έναν ή άλλο τρόπο, υπηρέτησαν τον Ολυμπιακό Βόλου διαχρονικά».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις