Παπανικολάου: “Συνέβαλα στην συγκλονιστική πρόοδο της ΕΠΟ”

Αποχαιρετιστήρια επιστολή προς τους υπαλλήλους της ΕΠΟ έστειλε ο τέως εκτελεστικός γραμματέας, Π. Παπανικολάου κάνοντας λόγο για «συγκλονιστική πρόοδο της ΕΠΟ επί των ημερών του» (σ.σ. !!!) και αφήνοντας σαφείς αιχμές κατά της ΠΔΕ/ΕΠΟ για «άκαιρη και αναιτιολόγητη απόφαση» όσον αφορά την καταγγελία της σύμβασής του.

Ο Παπανικολάου, ήταν ίσως ο πιο ακριβοπληρωμένος υπάλληλος της ΕΠΟ και σίγουρα αυτός με τις περισσότερες και σημαντικότερες αρμοδιότητες σε σχέση με οποιονδήποτε άλλον.
Είχε ταυτιστεί με το προηγούμενο «σύστημα» και είχε κατηγορηθεί δημόσια ότι αυτός που στην πραγματικότητα διοικεί την ομοσπονδία, η οποία ειδικά κατά την τελευταία τετραετία έφτασε στο έσχατο σημείο της αναξιοπιστίας, της κακοδιοίκησης (π.χ. “σκάνδαλο Τravel Plan” και των εκκρεμοτήτων των στελεχών αιρετών ή μη με την ποινική δικαιοσύνη για πολλές υποθέσεις.
Ακολουθεί η επιστολή:
«Αγαπητοί συνάδελφοι
Επικοινωνώ μαζί σας με την πρόσφατη ιδιότητα του Εκτελεστικού Γραμματέα και εργαζόμενου στην ΕΠΟ. Δυστυχώς, η απόφαση της Προσωρινής Διοίκησης να καταγγείλει τη σύμβασή μου με την Ομοσπονδία την Παρασκευή 3/3/2017, άκαιρα και αναιτιολόγητα, διακόπτει την επί 19 συναπτά έτη κοινή μας πορεία.
Σήμερα κλείνει για μένα ένας κύκλος ζωής πλήρης ενθυμημάτων, προσφοράς και αποδοτικής συνεργασίας στην Ομοσπονδία που τον διάνυσα με εντιμότητα, καθαρή συνείδηση, θετική διάθεση και σαφή επιθυμία να βοηθήσω, στο μέτρο του δυνατού, πρώτα την ΕΠΟ και όλες ανεξαιρέτων τις διοικήσεις της και στη συνέχεια όλους τους εργαζόμενους. Πρέπει να δηλώσω σε όλους τους τόνους ότι είμαι περήφανος για την προσφορά μου, για το κομμάτι της ζωής μου που διέθεσα, για τις άοκνες προσπάθειες που κατέβαλα, για τη συνεργασία, την καλή προαίρεση και τις μεταξύ μας σχέσεις.
Οι ευχαριστίες μου προς όλους σας είναι από καρδιάς. Το ίδιο και η εκτίμησή μου. Θέλω να γνωρίζετε ότι είμαι γεμάτος ικανοποίηση, καθώς όλα αυτά τα χρόνια συνεργάστηκα με ανθρώπους που με οδήγησαν με την συμπεριφορά τους να εκτιμήσω τους ίδιους και τις ικανότητές τους. Υπερηφανεύομαι να λέω στον εαυτό μου ότι και εγώ συνέβαλα σε ένα κομμάτι αυτής της συγκλονιστικής προόδου που σημειώθηκε όλα αυτά τα χρόνια και οδήγησε σε τεράστιες αγωνιστικές επιτυχίες, μεγάλες οργανωτικές κατακτήσεις, εκσυγχρονισμό της οργάνωσης και λειτουργίας της ΕΠΟ.
Να είστε όλοι καλά εσείς και οι οικογένειές σας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις