Νίκησε χωρίς να δυσκολευτεί…

Πολύ καλύτερος ο Σαρακηνός κέρδισε δικαία τον Παγασητικό με 1-0, στον εξ αναβολής αγώνα που έγινε το απόγευμα στο ΕΑΚ «Τάκης Συνετόπουλος». Η αναμέτρηση ήταν για την 20η αγωνιστική και τότε είχε αναβληθεί λόγω έλλειψης αγωνιστικού χώρου. Μετά το σημερινό αποτέλεσμα, ο Σαρακηνός…

έφτασε τους 38 βαθμούς κι «επέστρεψε» στην 4η θέση της βαθμολογίας, όπου είχε βρεθεί για λίγο ο Άρης Μελ, μετά τη νίκη του στον μεταξύ τους αγώνα της Κυριακής. Στη 10η θέση με 23 πόντους παρέμεινε ο Παγασητικός.
Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και θα μπορούσαν να έχουν πετύχει μεγαλύτερο σκορ, αν είχαν πιο καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθειά ή ήταν πιο εύστοχοι. Ενδεικτικό το γεγονός ότι οι παίκτες του Σαρακηνού σκόραραν άλλες τρεις φορές στο β’ ημίχρονο, ωστόσο τα τέρματά τους δεν μέτρησαν, αφού υπήρξαν υποδείξεις οφ-σάιντ.
Από τη άλλη οι παίκτες του Παγασητικού δεν βρέθηκαν στην καλύτερή μέρα τους, έχασαν πολλές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου και δυσκολεύτηκαν πολύ να δημιουργήσου με αποτέλεσμα να μη φανούν σχεδόν καθόλου απειλητικοί.
Αξιοσημείωτο ότι η καλύτερη φάση (αν όχι και η μοναδική) από πλευράς Παγασητικού, σημειώθηκε μόλις στο 3′, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσούτσα, πολλά μέτρα έξω από την αντίπαλη περιοχή, που έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Κοντογιάννη.
Άμεση ήταν η απάντηση του Σαρακηνού, όμως με γκολ από τη δική του πλευρά, όταν στην επόμενη φάση ο Κοντοβάς έκανε τη σέντρα κι ο Μπέικος που βρέθηκε στο πρώτο δοκάρι, με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κι έκανε το 1-0.
Από εκεί και πέρα υπήρχε σαφής έλεγχος του παιχνιδιού από την πλευρά του Σαρακηνού, ωστόσο αυτή δεν μετουσιώθηκε σε κάποιο τέρμα, με αποτέλεσμα το 1-0 να είναι το τελικό σκορ.
ΣΑΡΑΚΗΝΟΣ: Κοντογιάννης, Δημητριάδης, Ντούρο, Γιαουπλάρι, Τσαρδακάς (46′ Ρέλλος), Ζαρίφης (46′ Καλαμάτας), Φραγκογιάννης, Κοντοβάς, Μπέικος, Κωνσταντάκος, Σουάρες (60′ Σαμαράς)
ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ: Κλεάνθης, Μπερτζέμης (58′ Μπούρντα), Ρούσσας (58′ Σίμος), Γκατζούνας, Ξηρομερίτης, Περιβολιώτης, Τσορμπατζής, Λάιος, Ρηγίνος (71′ Βουρδάκης), Θάνος, Τσούτσας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις