Αμανατίδης: «Χαρά και λύπη μαζί»

Χαρά και λύπη μαζί νιώθουν όλοι στον ΑΟ Τρίκαλα όπως δήλωσε ο προπονητής, Περικλής Αμανατίδης μετά την 6η διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στη Λαμία. Αναλυτικά δήλωσε: «Έγινε ένα πάρα πολύ δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι και αυτό γιατί παίξανε δύο ανταγωνιστικές ομάδες με διαφορετικούς στόχους. Η Λαμία γιατί κάνει πρωταθλητισμό, εμείς γιατί είμαστε σε ένα καλό φεγγάρι. Έχουμε βρει ξανά τον ευατό μας, έχουμε χτίσει εμπιστοσύνη μεταξύ μας και εμπιστοσύνη με τον κόσμο και γίναμε μια μεγάλη οικογένεια.

Μας βοήθησε το γρήγορο γκολ, μπήκαμε με ορμή στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα μπορώ να πω ότι η Λαμία ισορρόπησε το παιχνίδι χωρίς να κάνει ευκαιρία. Στο δεύτερο ημίχρονο είπαμε ότι το παιχνίδι ίσως να κρατήσει λίγα λεπτά καθώς η Λαμία ήθελε να πάρει οπωσδήποτε κάτι οπότε θα άνοιγαν οι χώροι και μετά το πρωτο 15ο, 20ο λεπτό οι ευκαιρίες που θα μας δίνονταν θα είχαν βαθμό ευκολίας.

Αν εξαιρέσω την φάση με τον Μουμίν που είναι σε πολύ καλή θέση για κεφαλιά , αλλά ο τερματοφύλακας είναι ικανός, νομίζω ότι μετά ο παίκτης μας που είναι ο πιο εύκολος στο γκολ το χάνει παρότι ότι λειτουργεί σωστά. Αλλά κάνει μια μεγάλη απόκρουση ο τερματοφύλακας της Λαμίας. Οι παίκτες μου απο τη στιγμή που δεν λύγισαν, θα έδιναν μια μάχη για να κρατήσουν αυτό που είχαν. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Νομίζω ότι ίσως η συνέχεια κάθε Κυριακή να φέρνει χαρά και λύπη μαζί. Χαρά γιατί ξαναέγιναν αυτοί που ήταν και λύπη γιατί χάσανε κάτι που πέρασε από μπροστά τους. Έχει πολλά παιχνίδια ακόμη. Καλή συνέχεια στην ομάδα της Λαμίας.

Για τον αν ο ΑΟΤ έπρεπε να είναι πιο ψηλά:

«Έπρεπε να είναι πολύ πιο ψηλά. Στο τι έχει αλλάξει να ξέρετε κάτι. Τα μυστικά οι άνθρωποι τα έχουν μέσα στο μυαλό τους και στην καρδιά τους».

Για το ματς με τον Άρη:

«Θα πάμε χωρίς ανάσα. Θα γίνει μια μεγάλη μάχη και με τον Άρη. Νομίζω ότι η ομάδα μας ξανά θα βρει ένα τεράστιο κίνητρο. Οι παίκτες ζουν και γι’ αυτά τα παιχνίδια. Ο προπονητής δεν μπορεί να πει τίποτα στα αποδυτήρια. Αυτή είναι η στιγμή τους».

Ο Μανώλης Αποστολίδης ανέφερε:

«Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για ακόμη μια νίκη. Εκμεταλλευτήκαμε την ορμή που είχαμε. Στα πρώτα λεπτα που βάλαμε ένα γρήγορο γκολ το εκμεταλλευτήκαμε σωστά. Κάναμε αυτά που μας είπε ο προπονητής. Δεν απειληθήκαμε σχεδόν καθόλου. Να πω και ευχαριστώ για την βοήθεια του κόσμου που ήταν ο 12ος μας παίκτης σήμερα».

flnews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις