«Ο Απόλλων Λάρισας έχει ένα προβάδισμα…»

Αποστάσεις ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού έχουν αποκτήσει οι Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου και πλέον στόχος είναι να τερματίσουν όσο πιο ψηλά γίνεται, όπως τόνισε ο Βασίλης Καραστέργιος. Ο αρχηγός της ομάδας των Τρικάλων μίλησε στο goaltrikala.gr για τη φετινή σεζόν, τον κορμό της ομάδας που είναι από την περιοχή, αλλά και τη μάχη της ανόδου.

Ποια τα συναισθήματά σου τώρα που η παραμονή έχει σχεδόν επιτευχθεί;

«Υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση και χαρά που ο στόχος επετεύχθη και μάλιστα με το πρωτάθλημα να έχει ακόμη δρόμο. Κοιτάζουμε πλέον κάθε ματς ξεχωριστά για να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στην βαθμολογία».

Πέτυχε το πείραμα με το τρικαλινό ρόστερ;

«Το γεγονός πως η μεγάλη πλειοψηφία των παικτών είναι Τρικαλινοί, έχει βοηθήσει στο να υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα. Είναι τρομερό συναίσθημα να αγωνίζεται σε μια εθνική κατηγορία με παιδιά με τα όποια μεγάλωσες μαζί και αξίζουν να παίζουν στη Γ’ Εθνική και ορισμένοι ακόμη και σε μεγαλύτερη. Μακάρι να το ζήσουν όλοι οι παίκτες αυτό το συναίσθημα. Θεωρώ πως η φετινή κίνηση του Ελευθεροχωρίου θα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα και για άλλες ομάδες».

Ποιος έχει το προβάδισμα στη Γ’ Εθνική για την άνοδο;

«Τόσο ο Ολυμπιακός Βόλου όσο και ο Απόλλωνας έχουν πολύ καλές ομάδες. Οι Λαρισαίοι έχουν ένα προβάδισμα και πιστεύω πως στο τέλος αυτοί είναι που θα βγουν κιόλας. Είναι μια σταθερή ομάδα που δύσκολα χάνει και έχει μπει πλέον σε έναν ρυθμό χωρίς πολλά σκαμπανεβάσματα».

Πώς βλέπεις το επίπεδο του τοπικού ποδοσφαίρου με το πέρασμα του χρόνου;

«Βλέπω το επίπεδο να μένει στάσιμο… και για να βελτιωθεί αυτό θα πρέπει οι παράγοντες των τοπικών ομάδων να δώσουν ευκαιρίες στα παιδιά της περιοχής τους. Χρειάζεται πίστη στα τοπικά ταλέντα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις