Τουρνουά μπάσκετ δημοτικών σχολείων στη Ν. Ιωνία

Γιορτή του μπάσκετ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το τουρνουά που διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία στο κλειστό γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας για τα Δημοτικά Σχολεία της περιοχής μας. Συνδιοργανωτές η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Μαγνησίας κα η Διεύθυνση Αθλητισμού του Δήμου Βόλου.

Συμμετείχαν στο σύνολο 30 δημοτικά σχολεία με ομάδες μαθητών και μαθητριών. Ήταν μια πραγματικά όμορφη διημερίδα με τους μαθητές και τις μαθήτριες να χαίρονται την κάθε στιγμή, παίζοντας με κανονισμούς 3Χ3 και πετυχαίνοντας τον στόχο που ήταν η χαρά της συμμετοχής και του ευ αγωνίζεσθε.
Την ευθύνη και την οργάνωση του τουρνουά είχαν οι γυμναστές Κώστας Ζαχαρίου από την Διεύθυνση Αθλητισμού και Ιωάννα Ράμμου από την Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων. Μαζί τους συνεργάστηκαν από την Διεύθυνση Αθλητισμού του Δήμου, με επικεφαλής τον πρόεδρο Γιώργο Βλιώρα και τον Αντιπρόεδρο Μιχάλη Καπουρνιώτη, η Έλλη Ελευθεριάδου (Υπεύθυνη προγραμμάτων της Διεύθυνσης Αθλητισμού) Δημήτρης Λεύκας, Αλεξία Γκαλίδη και από την Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αγώνων οι Κωνσταντίνα Ρούσσα, Βιβή Τσελεπίδου, Χρήστος Πάντος, Γιάννης Κοτρώνης, Κώστας Παπακρίβος Τάσος Παπαναστασίου.
Τα σχολικά τουρνουά θα συνεχιστούν με το Ποδόσφαιρο και την Πετοσφαίριση.

 

 

 
 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις