Κονέ… ανόδου για Απόλλωνα Σμ. 1-0 τον Αγρ. Αστέρα

Δεν σταματάει πουθενά ο Απόλλων Σμύρνης. Η Ελαφρά Ταξιαρχία, χάρη σε ένα καταπληκτικό γκολ του Εμάνουελ Κονέ, πέρασε και από την -μέχρι πρότινος αήττητη- έδρα του Αγροτικού Αστέρα με 1-0 και συνεχίζει ακάθεκτος την προσπάθειά του για άνοδο προς την Σούπερ Λίγκα. Μόνη πρώτη η ομάδα του Άκη Μάντζιου, στο +3 από τη Λαμία και στο +6 από τον Άρη.

Ο Αγροτικός μπήκε στο ματς καλύτερα, ωστόσο αδυνατούσε να φτιάξει ευκαιρίες μπροστά στα καρέ του Χιώτη. Με το που περνούσαν τα λεπτά οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να παίρνουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και απείλησαν κατά σειρά με τους Πετρόπουλο, Σιατραβάνη και Ντάσιο. Με τη συμπλήρωση 41 λεπτών δε, πέτυχαν το γκολ που εν τέλει τους έδωσε και το πολύτιμο τρίποντο.
Ο Κονέ έγινε κάτοχος της μπάλας έξω από την περιοχή και με τρομερό σουτ την έστειλε στο «Γ» της εστίας του ανήμπορου να αντιδράσει Γιακουμή, βάζοντας μπροστά στο σκορ τους «κυανόλευκους».

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Καραμπετάκης): Γιακουμής, Μπουτζίκος, Αργυρίου, Ουνγιαλίδης, Γκότοβος, Βουτσιάς (87′ Πάλλας), Τάι, Χατζής, Τριανταφυλλάκος (84′ Θεοδωρίδης), Μέρντοβιτς (65′ Γκέσιος), Φελίπε.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Άκης Μάντζιος): Χιώτης, Πάνος, Χιντζίδης, Δεληζήσης, Μπαρτολίνι, Ντάσιος, Ρομάνο (75′ Κύργιας), Σιατραβάνης, Κονέ, Περογαμβράκης (62′ Ομπόντο), Πετρόπουλος (89′ Αλμπάνης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις