Διακρίσεις αθλητών από την Αγριά στο Kick Boxing

Την Κυριακή 19 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν οι διασυλλογικοί αγώνες KICK BOXING BODY CONTACT που διεξήχθησαν στον Παλαμά Καρδίτσας υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick Boxing ( Π.Ο.Κ.) με την συμμετοχή 342 αθλητών από 16 συλλόγους απο όλοι την Ελλάδα. Ο σύλλογος Παραδοσιακού Καράτε Αγριάς « Ο ΜΑΧΗΤΗΣ » συμμετείχε με έξι αθλητές κατακτώντας 3 αργυρά και 3 χάλκινα μετάλλια…


Συγκεκριμένα :
2η θέση αργυρό μετάλλιο ο Αρέθας Κωνσταντίνος παίδων 2010,
2η θέση αργυρό μετάλλιο ο Βαμβακός Χάρης παίδων 2006,
2η θέση αργυρό μετάλλιο η Μανθογίαννη Μάγδα νεανίδες 2001,
3η θέση χάλκινο μετάλλιο ο Λύτρας Γεώργιος παίδων 2006,
3η θέση χάλκινο μετάλλιο ο Παπαρρίζος Ιωάννης παίδων 2006,
3η θέση χάλκινο μετάλλιο η Κορομηνά Αφροδίτη κορασίδες 2006.

Επίσης πολύ καλή εμφάνιση έκαναν οι αθλητές που αγωνίστηκαν για πρώτη τους φορά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων της Ελληνικής Ομοσπονδία Καράτε ( Ε.Λ.Ο.Κ.) που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 18-19 Μαρτίου στο Ολυμπιακό Στάδιο Άνω Λιοσίων στην Αθήνα .Οι αθλητές έδειξαν πάθος και μαχητικό πνεύμα, έτσι ώστε ο Σταθαράκος Σταμάτης κατάφερε να κατακτήσει την 5η θέση στην κατηγορία KUMITE παίδων 13 ετών -50 κιλά.
Η προετοιμασία όλων των αθλητών έγινε από τον πτυχιούχο προπονητή Β’ κατηγορίας Γ.Γ.Α. Κρίσιλα Ιωάννη όπου από τον Σεπτέμβριο έχει αναλάβει εξολοκλήρου την προετοιμασία των αθλητών του Συλλόγου.

Το Δ.Σ. και ο Διευθύνων Προπονητής Κρίσιλας Ιωάννης θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά τους αθλητές για την άψογη αγωνιστική και τεχνική κατάρτιση καθώς και τους γονείς για την άψογη συμπεριφορά τους και την υποστήριξη τους.