Ντελόπουλος: «Έτοιμος να ηγηθώ μεγάλου συλλόγου»

Στο ραδιόφωνο του VOLOS 9.86 FM και στην εκπομπή “CLASSICO” με τους Ευθύμη Χούτα και Γιώργο Αποστολακόπουλο, φιλοξενήθηκε ο Ζήσης Ντελόπουλος. Αφορμή στάθηκε η ένσταση που κατέθεσε ο Διαγόρας Στεφανοβικείου για τα όσα συνέβησαν στον αγώνα ΓΣΑ – Πύρασος. Ο παράγοντας του Διαγόρα και μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ, τόνισε πως δεν είναι της άποψης να κερδίζονται αγώνες στα χαρτιά όμως επειδή πλειοψήφησε υπέρ της ένστασης το Δ.Σ. ασπάστηκε την πρόταση. Ο Ζήσης Ντελόπουλος επίσης τόνισε πως είναι έτοιμος να αναλάβει τα ηνία ιστορικής ομάδας χωρίς να θέλει να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις την παρούσα στιγμή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ζήσης Ντελόπουλος στο ραδιόφωνο του VOLOS 9.86 FM:

Για την ένσταση που κατέθεσε ο Διαγόρας για το παιχνίδι ΓΣΑ – Πύρασος

«Θεωρώ ότι έχουμε όλες τις προϋποθέσεις να κάνουμε την ένσταση η οποία έγινε αποδεκτή και μάλλον την κερδίζουμε, Όταν ξεκινήσαμε την χρονιά τα επτά μέλη διοίκησης κι εγώ ως χορηγός κάναμε κάποια όνειρα. Δικαίωμα στο όνειρο έχουμε όλοι. Ξαναζούμε το όνειρο που είναι η άνοδος της ομάδας μας στη Γ’ Εθνική.

Πιστεύω έχουμε όλες τις προϋποθέσεις και τα φόντα και σαν ομάδα αγωνιστικά, αλλά και με γήπεδα, με αποδυτήρια, με κόσμο, με διοίκηση νέα με χρήματα μπορούμε να σταθούμε στη Γ’ Εθνική. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Αν θέλετε την άποψή μου θέλω να είμαι ξεκάθαρος μια που μου δίνετε το βήμα. Εγώ έχω μάθει τα παιχνίδια να τα παίζω στον αγωνιστικό χώρο κι όχι εκτός. Επειδή όμως λειτουργώ δημοκρατικά, ήταν απόφαση όλων των μελών της διοίκησης να κατατεθεί ένσταση άσχετα που εγώ είπα πως δεν μας τιμά ιδιαίτερα. Σεβάστηκα όμως την επιθυμία των μελών γιατί λειτουργώ δημοκρατικά και κάναμε την ένσταση. Όπως είπα λειτουργούμε ως ομάδα σε όλα τα επίπεδα».

«Πιστεύω πως έχει φτάσει η ώρα να εκπληρωθεί κι αυτό το όνειρο»

«Όλα τα παιδιά έχουν ένα δυνατό όνειρο. Από τη διοίκηση, τον προπονητή, τους ποδοσφαιριστές. Πιστεύω πως έχει φτάσει η ώρα και πρέπει να εκπληρωθεί και αυτό το όνειρο που δεν είναι άλλο από την άνοδο της ομάδας στη Γ’ Εθνική. Ίσως το δικαιούμαστε κιόλας μετά από αυτόν τον αγώνα που κάνουμε».

Για την πετυχημένη του πορεία ως παράγοντας και το κατόρθωμά του οι ομάδες στις οποίες συμμετέχει διοικητικά να πραγματοποιούν τους στόχους τους

«Έχω βρει την συνταγή, κάτω την μπάλα. Ένας λόγος που κάναμε την ένσταση, γιατί πρέπει να ακουστεί κι αυτό, είναι ότι ο κύριος Περπερίδης που είναι πρόεδρος στον Αλμυρό είχε εξοργίσει τους φιλάθλους του Διαγόρα Στεφανοβικείου, δεν τους σεβάστηκε καθόλου με κάποια μηνύματα στο facebook, με δηλώσεις του στις εφημερίδες και τα ράδια και αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να γίνει η ένσταση. Δεν έχουν μάθει να έχουν χαμηλά την μπάλα».

Για το αν σκέφτεται να ηγηθεί ενός συλλόγου του μεγέθους της Νίκης ή και μεγαλύτερου

«Μου λείπει να είμαι κάπου μπροστά. Ετοιμάζομαι να ηγηθώ σε μεγάλο σύλλογο. Γιατί μας αρέσει το ποδόσφαιρο και είμαστε υγιείς παράγοντες και δικαιούμαστε να ηγηθούμε. Ζήσαμε πολύ ευχάριστες στιγμές τότε με την Νίκη, μόνο που δεν είχαν διάρκεια αυτό ήταν το μόνο άσχημο».

Για την σημαντική βοήθεια του κόσμου του Στεφανοβικείου που ακολουθεί την ομάδα παντού

«Ο φίλαθλοι του Διαγόρα Στεφανοβικείου βλέπουν την δουλειά που γίνεται, τη διοίκηση, τον πολύ αξιόλογο προπονητή, τους ποδοσφαιριστές, τις προπονήσεις… Είμαστε η μόνη ομάδα στο Α’ τοπικό που κάνει προπόνηση με 24 – 25 ποδοσφαιριστές. Δεν είναι τυχαία η θέση που έχουμε αυτή τη στιγμή στον βαθμολογικό πίνακα. Μπορώ να πω ότι έχουμε τα περισσότερα εισιτήρια στην κατηγορία. Άξιο αναφοράς είναι και η Ακαδημία μας. Γίνεται πολύ καλή δουλειά με τον Σπύρο Καραπλιάγκο και αυτή τη στιγμή είναι γύρω στα 56 παιδάκια που έχουν μαζευτεί. Το βασικότερο σε όλα είναι η οργάνωση. Λέμε πάντα αλήθειες, ότι μπορούμε να φτάσουμε μέχρι εκεί, μπορούμε να κάνουμε αυτά και τα κάνουμε στην ώρα τους. Δεν λέμε θα θα θα … θα φτιάξουμε γήπεδα και δεν κάνουμε τίποτα. Είναι καλό πράγμα να λες την αλήθεια αυτό το εκτιμάει ο κόσμος. Μέχρι στιγμής τα έχουμε τηρήσει όλα απέναντι στους προπονητές , τους ποδοσφαιριστές και στον κόσμο. Και ο κόσμος μας πίεσε να κάνουμε την ένσταση. Τον σεβαστήκαμε γιατί στηρίζει την ομάδα και κάναμε την ένσταση. Πιστεύω να τα καταφέρουμε».

Απομαγνητοφώνηση: goalpost.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις