Φάτσης: «Δεν έφερα εγώ τον κ. Τζήμα» – Η απάντηση Ξάνθη (& ηχητικό)

Την τηλεφωνική παρέμβαση του κ. Φάτση στην εκπομπή “CLASSICO” του VOLOS 98.6 FM προκάλεσε η αναφορά του κ. Ξάνθη ότι δεν ήταν αυτός που έφερε τον κ. Τζήμα στη Νίκη. Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης υποστήριξε πως ο κ. Ξάνθης ήταν αυτός που είχε επαφές μαζί του, ενώ για τις επερχόμενες εκλογές και το ψηφοδέλτιο που θα συμμετέχει αποκάλυψε πως θα υπάρχουν 5-6 άνθρωποι που θα ασχοληθούν με το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κ. Φάτσης αλλά και η λεκτική αντιπαράθεση των δύο αντρών στον ραδιοφωνικό αέρα του VOLOS 98.6 FM:

 «Κατ’ αρχάς πρέπει να ξεδιαλύνουμε κάποια πράγματα. Ο κ. Ξάνθης ανέφερε ότι εγώ έφερα τον κ. Τζήμα στη Νίκη. Το ποιος τον έφερε το γνωρίζει ο νικιώτικος λαός. Ο τελευταίος που γνώρισε τον κ. Τζήμα είμαι εγώ. Ο κ. Τζήμας πριν αναλάβει, είχε κάνει ινκόγκνιτο 3-4 συναντήσεις με τον κ. Ξάνθη σε τσιπουράδικα του Βόλου. Με εμένα δεν είχε μιλήσει ποτέ. Στις επαφές που έγιναν και στα τσίπουρα δεν ήμουν ούτε εγώ, ούτε ο κ. Βούλγαρης.

Από κει και πέρα, η γενική συνέλευση αποφάσισε να αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα ο κ. Τζήμας μετά τη μη κατάθεση πρότασης από άλλον παράγοντα. Ο κ. Ξάνθης πέρυσι ζήτησε χρόνο για να καταθέσει πρόταση για το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά τελικά δεν την κατέθεσε. Επίσης, υπήρχε μία πρόταση από τον κ. Βούλγαρη στο Δ.Σ. που δεν «έτρεξε» λόγω της καθυστέρησης από τον κ. Ξάνθη. Ούτε αυτή κατατέθηκε στη Γ.Σ. διότι τότε δεν ήλθε ο κ. Βούλγαρης. Τελικά με τη στήριξη του κ. Ξάνθη, που καθόταν δίπλα μου στη Γ.Σ. που έγινε στις 8 Ιουνίου, ανέλαβε ο κ. Τζήμας. Η δε θητεία της διοικούσας επιτροπής είναι για ένα έτος, δηλαδή για την αγωνιστική περίοδο 2016-17».

Η παραπάνω αναφορά του κ. Φάτση προκάλεσε την εκ νέου παρέμβαση του κ. Ξάνθη, με τους δύο άντρες να αντιπαραθέτουν τα επιχειρήματά τους στον «αέρα» του VOLOS 98.6 FM.

Η αντιπαράθεση των δύο αντρών στο ηχητικό που ακολουθεί:

 

 «Όφειλα να παρέχω στήριξη στο τμήμα του ποδοσφαίρου»

«Τα μέλη της διοικούσας επιτροπής δεν τα επέλεξα εγώ. Ούτε καν ήμουν μέλος της. Πρώτη φορά τους είδα στη συνάντηση που έγινε στο κέντρο «Λίμνη». Μάλιστα τον έναν δεν τον είχα καταλάβει, αφού νόμιζα ότι είναι ο dj του κέντρου. Από κει και πέρα όφειλα να παρέχω στήριξη στο τμήμα, όπως και σε όλα τα τμήματα του συλλόγου».

Για το αν στο ψηφοδέλτιο που θα ηγηθεί υπάρχουν άτομα να ασχοληθούν με την ποδοσφαιρική ομάδα: «Το 15μελές θα ανανεωθεί κατά 60-70%. Θα μπουν νέα άτομα, εκ των οποίων 5-6 ανήκουν στο χώρο του ποδοσφαίρου. Ο κόσμος ας δει ποια θα είναι τα νέα μέλη στο Δ.Σ. και μετά ας κρίνει».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις