Γ.Σ. Αλμυρού: Κανένα εμπόδιο δεν μπορεί να μας σταματήσει

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Γ.Σ. Αλμυρού με την οποία ενημερώνει τα όσα συνέβησαν μετά τη λήξη του αγώνα με τον Πύρασο. Η διοίκηση ζητά συγνώμη και αναλαμβάνει εξ ολοκλήρου την ευθύνη για το λάθος που έγινε και υπόσχεται ότι θα κάνει τα πάντα για να μην επηρεαστεί η πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ και στο τέλος να έρθει η πολυπόθητη άνοδος στην Γ’ Εθνική. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Φίλοι και φίλες του Γ.Σ. Αλμυρού με τη παρούσα ανακοίνωση θέλουμε να σας ενημερώσουμε για τα γεγονότα που συντελέστηκαν τις τελευταίες μέρες από την λήξη του Κυριακάτικου αγώνα με τον Πύρασο έως και σήμερα.
Πριν πούμε οτιδήποτε όμως νιώθουμε την υποχρέωση να ζητήσουμε μία μεγάλη και ειλικρινή συγνώμη σαν Διοίκηση πρώτα απ όλους, στους ποδοσφαιριστές μας που τους στερήθηκε το δικαίωμα να πανηγυρίσουν μια τεράστια και καθαρή νίκη απέναντι στον Πύρασο με σκορ 3-0 αλλά και στους πολυπληθείς φίλους του Γ.Σ.Αλμυρού που φέτος έχουν αποδείξει με το παραπάνω την αγάπη τους στον ιστορικό μας σύλλογο. Εμείς σαν Διοίκηση αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου την ευθύνη και σας υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε τα πάντα ώστε αυτό το λάθος που έγινε να μην επηρεάσει καθόλου στην συνέχεια την πορεία της ομάδος μας και να συνεχίσει μέχρι το τέλος έτσι όπως μας έχει συνηθίσει με νίκες και ωραίο ποδόσφαιρο ώστε στο τέλος όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε την πολυπόθητη άνοδο στην Γ’ Εθνική.
Ως γνωστόν μετά τη λήξη του αγώνα η ομάδα του Πυράσου θεώρησε σωστό να καταθέσει ένσταση κατά του αποτελέσματος του αγώνα καθώς βάσει του ΚΑΠ είχε αυτό το δικαίωμα παρόλο που η αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή μας έγινε για λίγα μόνο λεπτά και καθώς το σκορ είχε γίνει ήδη 2-0. Εμείς σαν Γ.Σ. Αλμυρού σεβόμαστε τους νόμους και φυσικά αναλαμβάνοντας την ευθύνη περιμέναμε με αγωνία να μάθουμε για την επίσημη απόφαση της Πειθαρχικής επιτροπής.
Η Πειθαρχική επιτροπή συνεδρίασε την Τρίτη 21/3/2017 και απέρριψε την ένσταση του Πυράσου για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή του Γ.Σ. Αλμυρού στο παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής, καθώς σύμφωνα με την απόφαση, ο Πύρασος δεν διαβίβασε την ένσταση στη διοργανώτρια αρχή (ΕΠΣΘ) με fax εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας , όπως προβλέπει το άρθρο 23 παρ. 5Α του Κανονισμού Αγώνων Πρωταθλήματος Ερασιτεχνών ομάδων.
Αφού θέλουμε να πάμε με το γράμμα του νόμου είμαστε υποχρεωμένοι να δεχτούμε κι να σεβαστούμε και αυτή την απόφαση της Πειθαρχικής επιτροπής. Με την ανακοίνωση της απόφασης χθες 22/3/2017 από την επίσημη ηλεκτρονική σελίδα του Πυράσου κατέθεσε ένσταση και η ομάδα του Διαγόρα Στεφανοβικείου, καθότι βάση ΚΑΠ έχει και αυτή το δικαίωμα, ελπίζοντας αυτή τη φορά σε τιμωρία του Γ.Σ. Αλμυρού.
Έτσι έχουν τα γεγονότα και τα συμπεράσματα τα αφήνουμε στην κρίση σας.
Εμείς αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι σαν Γ.Σ. Αλμυρού ότι έχουμε πετύχει στην λαμπρή πορεία του Συλλόγου μας τόσα χρόνια το πετύχαμε μέσα από δυσκολίες, εμπόδια και πάντα με την αξία μας. Αυτό θα γίνει και φέτος, καμία ένσταση και κανένα εμπόδιο δε μπορεί να σταματήσει την τρελή πορεία αυτής της ομάδας
Ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό και εμείς διαπιστώνουμε κάθε ώρα που περνάει ότι Διοίκηση -Τεχνική ηγεσία-Παίκτες – Φίλαθλοι γίναμε πιο δυνατοί και αυτό θα φανεί στη πορεία .
Όλοι μαζί μια γροθιά μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος και είμαστε σίγουροι ότι αυτά τα παιδιά που φέτος τιμάνε τον δισκοβόλο θα μας απογειώσουν και θα γιορτάσουμε όλοι μαζί το Πρωτάθλημα και την άνοδο στην Γ Εθνική κατηγορία
Υ.Γ. ΖΗΤΩ Ο Γ.Σ.ΑΛΜΥΡΟΥ!!!».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις