Οι χαμένοι βαθμοί στο Πανθεσσαλικό και η αδυναμία του εύκολου γκολ

Στα 10 παιχνίδια που έχει δώσει ο Ολυμπιακός Βόλου μέσα στο 2017, από τότε δηλαδή που η ομάδα ενισχύθηκε στις μεταγραφές του Ιανουαρίου, μετρά έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα από την Πύδνα στο Πανθεσσαλικό. Απέσπασε συνολικά σε δέκα ματς 21 βαθμούς, πετυχαίνοντας 14 τέρματα, ενώ δέχθηκε έξι γκολ.

Οι «ερυθρόλευκοι» πόνταραν στη δύναμη της έδρας, όμως έχασαν πολύτιμους βαθμούς στα ντέρμπι με Πύδνα και Απόλλωνα Λάρισας, που τον έχουν φέρει πίσω στη βαθμολογία. Παρουσίασαν αδυναμίες στο σκοράρισμα, καθώς δεν έχουν το εύκολο γκολ, ενώ από τα έξι τέρματα που δέχθηκαν, μόνο το γκολ με τον Ρήγα δεν τους στοίχισε βαθμούς (νίκησαν με 2-1). Αντίθετα τα γκολ στα παιχνίδια με Τηλυκράτη (1-1), Πύδνα (0-1), Απόλλων Λαρ. (1-1) και Μαύροι Αετοί (2-2) στοίχισαν εννέα βαθμούς στον Ολυμπιακό Βόλου.
Τα 14 γκολ του Ολυμπιακού σημείωσαν στις 10 τελευταίες αγωνιστικές οι Κώστας Φλίγκος πέντε, Κώστας Οικονόμου τρία (τα δύο με πέναλτι), Γρηγόρης Ευθυμιάδης δύο, Αλέξανδρος Αναστασίου δύο και από ένα οι Μασάντο (με πέναλτι) και Σταύρου.
Βλέπουμε, πως παίκτες με ποιότητα και ποδοσφαιρική αξία, όπως είναι οι Δημήτρης Σουάνης, Ερβέν Μουκάμ και Γιάννης Δωματάς δεν έχουν πετύχει γκολ. Από τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές περίμεναν και εξακολουθούν να περιμένουν πολλά οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, ωστόσο, δεν έχουν βοηθήσει, όσο θα έπρεπε, βάσει των δυνατοτήτων τους και οι αριθμοί το φανερώνουν.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις