Γιατί οι παίκτες του Απόλλωνα τα… έχουν με τη διοίκηση της ομάδας τους

Μέσα στους αγωνιστικούς χώρους ο Απόλλων Σμύρνης πηγαίνει… τρένο οδηγώντας την κούρσα στη Football League στον αγώνα που κάνει για την άνοδο. Ωστόσο, από την αρχή της σεζόν «αγκάθι» αποτελεί το θέμα της Ριζούπολης. Η διοίκηση της ομάδας είναι σε ρήξη με τον Ερασιτέχνη μιας και δεν μπορεί να βρεθεί η «χρυσή τομή» από τη στιγμή που ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι προς χρήση αποκλειστικά από την πρώτη ομάδα.

Πριν ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, υπήρχε η δέσμευση από τον Ερασιτέχνη ότι ο χλοοτάπητας θα είναι σε καλή κατάσταση. Φυσικά αυτό δεν ισχύει ούτε στο ελάχιστο, κάτι που φαίνεται και από την τηλεοπτική εικόνα.
Συχνό αντικείμενο συζήτησης από παίκτες, φιλάθλους, αντιπάλους αποτελεί ο κάκιστος αγωνιστικός και φυσικά αυτό είναι και το μόνο μελανό σημείο στην ξέφρενη πορεία της ομάδας προς την άνοδο, που περνά το ένα εμπόδιο μετά το άλλο είτε δύσκολα είτε εύκολα.
Ενα απ’ αυτά ήταν και το χθεσινό (23/3) και συγκεκριμένα του Αγροτικού Αστέρα, αλλά την χαρά επισκίασε μια κουβέντα που είχαν παίκτες της ομάδας, που τα… έβαλαν με τη διοίκηση.
Στο συγκεκριμένο πηγαδάκι παικτών ένας εξ αυτών είπε ότι φέρει τεράστια ευθύνη η διοίκηση της ΠΑΕ που άφησε να φτάσει η κατάσταση σ’ αυτό το σημείο.
«Δεν ξέρω τι έπρεπε να κάνει αλλά έπρεπε να τους πετάξει όλους έξω κι ο Απόλλων να έχει γήπεδο… χαλί», ακούστηκε χαρακτηριστικά.
Και φυσικά το μεγάλο ερώτημα είναι τι θα γίνει στην περίπτωση που η ομάδα επιστρέψει στη Super League. Βάσει του κανονισμού απαγορεύεται να αγωνίζονται τμήματα υποδομής στο γήπεδο που παίζει κι η πρώτη ομάδα κι η λογική λέει ότι θα δούμε βελτίωση του αγωνιστικού χώρου. Τα πράγματα όμως δεν είναι και τόσο απλά από τη στιγμή που και πάλι απαιτείται η συμφωνία μεταξύ ΠΑΕ και Ερασιτέχνη. Πάντως, η διοικούντες την ομάδα έχουν έτοιμη λύση, μιας και πρόθεση είναι να ξηλωθεί ο υπάρχον αγωνιστικός χώρος και να τοποθετηθεί όχι μόνο καινούργιο γκαζόν αλλά και χώμα.