«Καμπάνες» στους παρατηρητές του Ατρόμητος-Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ-Ξάνθη

Πριν λίγες εβδομάδες η ΕΠΟ είχε γνωστοποιήσει την ποινή εξαίρεσης 20 ημερών από τους ορισμούς για τον πρόεδρο της ΕΠΣ Θεσπρωτίας, Γιάννη Παππά και τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κορίνθου, Μιχάλη Τσιχριτζή, οι οποίοι ήταν παρατηρητές στις αναμετρήσεις Ολυμπιακός Ατρόμητος κι Ολυμπιακός-Άρης αντίστοιχα. Ο λόγος ήταν η πλημμελής εκτέλεση των καθηκόντων τους, μιας και παρατηρούνταν μεγάλη κι έντονη απόκλιση μεταξύ της έκθεσης του παρατηρητή και της έκθεσης της αστυνομίας!

Για τον ίδιο προφανώς λόγο τιμωρήθηκαν κι ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας, Γιάννης Αποστολόπουλος, αλλά και το μέλος της ΕΠΣ Πέλλας, Γιάννης Στογιαννίδης, που ήταν παρατηρητές στους αγώνες Ατρόμητος-Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ-Ξάνθη αντίστοιχα. Ο πρώτος μάλιστα τιμωρήθηκε με τριπλάσια ποινή και συγκεκριμένα εξαιρέθηκε για τις επόμενες 60 ημέρες από τους ορισμούς (έναντι 20 ημερών στον κ.Στογιαννίδη)!

Επιπλέον με πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ τιμωρήθηκε η ΠΑΕ Ατρόμητος για το ίδιο παιχνίδι. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

Αριθμός απόφασης 93/2017
Επιβάλλει στον παρατηρητή του αγώνα Ατρόμητος-Ολυμπιακός (Κύπελλο Επαγγελματικών Ομάδων, 2/3/2017) Ιωάννη Αποστολόπουλο την ποινή της εξαίρεσης από τον ορισμό του ως παρατηρητή αγώνων για χρονικό διάστημα εξήντα (60) ημερών για πειθαρχική παράβαση, η οποία προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς στα άρθρα 1, 6, 7 και 11 του Κανονισμού Παρατηρητών Αγώνων Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου.

Αριθμός απόφασης 94/2017
Επιβάλλει στον παρατηρητή του αγώνα ΠΑΟΚ-Ξάνθη (Κύπελλο Επαγγελματικών Ομάδων, 2/3/2017) Ιωάννη Στογιαννίδη την ποινή της εξαίρεσης από τον ορισμό του ως παρατηρητή αγώνων για χρονικό διάστημα είκοσι (20) ημερών για πειθαρχική παράβαση, η οποία προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς στα άρθρα 1, 6, 7 και 11 του Κανονισμού Παρατηρητών Αγώνων Ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου.

Αριθμός απόφασης 95/2017
Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών 1923 χρηματική ποινή ύψους πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ για πειθαρχική παράβαση που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς στις διατάξεις των άρθρων 14 §§ 1, 2 και 15 § 2 περ. α΄ του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο. και η οποία φέρεται ότι τελέσθηκε στις 2 Μαρτίου 2017 (αγώνας Ατρόμητος-Ολυμπιακός, Κύπελλο Επαγγελματικών Ομάδων).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις