Μεγάλο παιχνίδι στη Ν. Ιωνία με τον Γ.Σ. Βόλου να “καίγεται” για τη νίκη

Μεγάλο παιχνίδι σήμερα στις 19.30 στο κλειστό της Ν. Ιωνίας. Νίκη και Γ.Σ. Βόλου «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» σ’ ένα ντέρμπι που θα κρίνει και τη δεύτερη ομάδα που θα περάσει στα πλέι οφ.

Οι «κυανόλευκοι» έχουν ήδη εξασφαλίσει την παρουσία τους εκεί ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Παρ’ όλα αυτά θα παίξουν για να διατηρήσουν το αήττητο της έδρας τους και την πρώτη θέση ασχέτως αν δεν παίζει κάποιο ρόλο. Τραυματίας είνια ο Διγενής, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στην προπόνηση της Τετάρτης.
Ο Λάμπρος Πρέκας θα παρατάξει τους: Κοντογιάννη, Δελιόπουλο, Παπούλια, Γιωτόπουλο, Τσαβέ, Βλήτσιο, Μαυροφώτη, Τσώλη, Μαυροφώτη, Τοκατλίδη, Μπόγδανο και Τζίνη.
Στο αντίπαλο στρατόπεδο το σημερινό ματς είναι «τελικός» για τον Γυμναστικό. Αν το κερδίσει πάει στα πλέι οφ, αλλιώς δεν θα συνεχίσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για φέτος. Οι «μαυραετοί» σκοπεύουν να τα δώσουν όλα σήμερα γνωρίζοντας την τεράστια σημασία της αναμέτρησης. Άλλωστε στον πρώτο γύρο είχαν επικρατήσει της Νίκης και με την ίδια «συνταγή» θα προσπαθήσουν να επαναλάβουν την επιτυχία τους.
Ο Θανάσης Παυλόπουλος κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος αναρρώνοντας από σοβαρό τραυματισμό. Υπό τις οδηγίες των Γιώργου Κοσμάτου και Γιώργου Ντάκη θα βρίσκονται οι: Κωστούλας, Τσαπραΐλης, Ζήσης, Σουλιώτης, Κοντογιάννης, Σιδέρης, Κουρουπάκης, Ζαρογιάννης, Ντάκης, Τσίρος, Ηλιόπουλος, Καλογερόπουλος, Χρηστομάνος, Σπανόπουλος και ίσως ο Παυλόπουλος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις