Υποδέχεται του Ν.Α. Νίκης ο Ολυμπιακός Βόλου

Την ίδια ώρα με το ντέρμπι (19.30) στο κλειστό του ΕΑΚ Βόλου ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τους Νέους Αθλητές Νίκης. Δεν χωρά συζήτηση φυσικά πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν το ροζ φύλλο, ελπίζοντας την ίδια ώρα σε ήττα του Γ.Σ. Βόλου στη Ν. Ιωνία, προκειμένου να πάρουν εκείνοι το εισιτήριο για τα πλέι οφ.

Οι Μιχάλης Καπουρνιώτης και Μάριος Μπορίνος δεν υπολογίζουν τον Σωτήρη Αχριάνη, που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία. Το προπονητικό τιμ θα έχει στη διάθεσή του τους εξής παίκτες: Αναστασόπουλο, Βλασταρίδη, Θέο, Καραθάνο, Καφάση, Μπαμπάνη, Παρασκευά, Σκαμάγκα, Λουλούδη, Αλεξίου, Καραγεώργο, Γεωργίου, Τελλίδη.
Στην αντίπερα όχθη οι Νέοι Αθλητές Νίκης ξέρουν ότι τα πράγματα θα είναι δύσκολα γι’ αυτούς σήμερα, αφού αντιμετωπίζουν ανώτερο αντίπαλο. Παρ’ όλα αυτά ελπίζουν σε ήττα του Διλόφου στον Αλμυρό, ώστε να πάνε εκείνοι στο μπαράζ για παραμονή, αφού μειονεκτούν στην ισοβαθμία με το Δίλοφο.
Ταυτόχρονα οι «κυανόλευκοι» θα παραταχθούν με ελλείψεις, αφού θα λείπουν ο Άγγελος Καλιτνζέος που βρίσκεται στην Αθήνα, καθώς και ο Κωνσταντίνος Χρηστομάνος και ο Χρήστος Νικολόπουλος για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους αντίστοιχα.
Στη διάθεση των Στέφανου Τύμπα και Κωστή Μανωλόπουλου βρίσκονται οι: Σαπούνης, Ρουσιώτης, Τινάνας, Αγραφιώτης, Σούλης, Ανδρεόγλου, Παναγιώτου, Πανιόπουλος, Παπαδόπουλος, Λουκίδης, Ράπτης, Καζεπίδης, Λωρίτης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις