«Δεν μας στήριξε η ΕΠΣ Εύβοιας»

Στον Χρήστο Μπεκιάρη και το diavlosnews.gr μίλησε ο πρόεδρος του συλλόγου από τη Βόρεια Εύβοια. Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως η παραίτησή του ισχύει και περιμένει συνεδρίαση του ΔΣ για να γίνει δεκτό το αίτημά του. Επιπλέον, τόνισε πως ο πρόεδρος της ΕΠΣΕ Γιάννης Παπακωνσταντίνου δεν ασχολείται με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα του νομού και πως τα έχει θέσει σε συνεργάτες του, ενώ θεωρεί πως η Ένωση δεν σέβεται την Ιστιαία. Στα αγωνιστικά, ανέφερε ότι ο στόχος της παραμονής επετεύχθη, ενώ χαρακτήρισε την επιλογή του Μίκι Τσίρκοβιτς λανθασμένη, καθώς «διέλυσε» την ομάδα, όπως είπε, δημιουργώντας εξωαγωνιστικά προβλήματα.

Παράλληλα, έκανε και αυτοκριτική, δηλώνοντας πως δεν είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια της διοίκησης τη φετινή χρονιά, λέγοντας, επίσης, πως δεν υπάρχει διοικητικό συμβούλιο. Τέλος, ανέφερε πως η ΑΕ Ιστιαίας έχει καλές σχέσεις με όλες τις ομάδες της Εύβοιας και θα καμάρωνε να έβλεπε τον ΑΟ Χαλκίς στη Β’ Εθνική, αν όχι στην Α’, ενώ όταν ερωτήθηκε για τη μείωση της προσέλευσης στο γήπεδο, ανέφερε πως η ομάδα μέχρι πρότινος δεν πήγαινε καλά και πως κάθε Κυριακή (που παίζει η Ιστιαία στη Γ’), γίνονται πέντε παιχνίδια στον τοπικό Δήμο, δυσκολεύοντας ποδοσφαιριστές, προπονητές και παράγοντες να βρεθούν στο γήπεδο.

Κλείνοντας, είπε: «Είμαι πολύ απογοητευμένος από τον πρόεδρο της ΕΠΣΕ, κύριο Παπακωνσταντίνου. Είναι ανεπίτρεπτο, είτε απαντώντας σε φιλάθλους, είτε κάνοντας ο ίδιος σχόλια να βγαίνει και να με κατηγορεί εξωθεσμικά. Παραδείγματος χάριν, το τελευταίο του σχόλιο ήταν αυτό το παρατσούκλι (κούνελος) που ξέρει όλη η Ιστιαία. Δεν με σέβεται. Έχει εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο, τα παλιά τα μεγαλεία δεν πρόκειται να έρθουν ξανά. Καλώς ή κακώς ήταν πρόεδρος στην ΕΠΟ, ήταν επικεφαλής της Εθνικής Ομάδας που πήγε στη Βραζιλία. Αλλά από εκεί και κάτω αυτή η συμπεριφορά προς το πρόσωπό μου και απέναντι σε μια ομάδα από τις δύο που εκπροσωπούν τον νομό πανελλαδικά, νομίζω πως είναι ανεπίτρεπτη. Το να κάθεται να ασχολείται με το αν ο Αναγνώστου έχει λεφτά ή όχι, νομίζω πως δεν το ενδιαφέρει. Πρόεδρος της ΕΠΣ είναι και όφειλε να στηρίξει την ομάδα. Δυστυχώς, δεν την στήριξε καθόλου. Και αυτά που είπαν, ότι η ΕΠΣ είναι Ιστιαία κλπ κλπ είναι φούμαρα για μεταξωτές κορδέλες».

Τέλος, όταν στην κουβέντα ειπώθηκε πως οι ντόπιοι χαίρονται για το γεγονός πως έχουν μια ομάδα σε εθνικό επίπεδο, τόνισε: «Κάποιοι χαίρονται και κάποιοι σκάνε από τη ζήλια τους».

liganews.gr

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις