Πλήρη δράση σήμερα στην Α’ ΕΠΣΘ

Διεξάγεται σήμερα Κυριακή 26/3 η 22η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΘ, με τον μηδενισμό του Γ.Σ. Αλμυρού στο παιχνίδι με τον Πύρασο και η αφαίρεση τριών βαθμών που επιβλήθηκε στον πρωτοπόρο, να φέρνει νέα δεδομένα στη μάχη για τον τίτλο.

Έτσι, η τεράστια διαφορά που είχε αποκτήσει (11 βαθμούς από τον Διαγόρα και 13 από τον Πύρασο) μειώθηκε κατά πολύ. Βέβαια, ο Γυμναστικός παραμένει στην 1η θέση με 54 βαθμούς, αλλά τον έχουν πλησιάσει οι διώκτες του, με την ομάδα της Νέας Αγχιάλου να έχει πλέον 50 πόντους και αυτή του Στεφανοβικείου να ακολουθεί με 49.
Γίνεται, λοιπόν, κατανοητό ότι τα σημερινά παιχνίδια των τριών ομάδων αποκτούν τεράστια σημασία. Ο Γ.Σ. Αλμυρού θα ταξιδέψει στη γειτονική Σούρπη για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Αίαντα και θα επιδιώξει να… ξεσπάσει επάνω του. Από την πλευρά τους οι «κιτρινόμαυροι» θα πρέπει να παρουσιαστούν πολύ βελτιωμένοι για να αποφύγουν μία δεύτερη στη σειρά συντριβή, καθώς προέρχονται από το εις βάρος τους 9-0 από τον Διαγόρα.
Η ομάδα του Στεφανοβικείου θα έχει σαφώς πιο δύσκολο έργο σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική αντιμετωπίζοντας στο ΕΑΚ του Βόλου την Ακρόπολη. Ωστόσο, θα έχει ως αποκλειστικό στόχο το «τρίποντο», όπως και ο Πύρασος που θα υποδεχθεί τον Ηρακλή Βόλου στο γήπεδο της Νέας Αγχιάλου.
Όσον αφορά τη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού πολύ σημαντικό είναι το παιχνίδι της Αγίας Παρασκευής με τη Σκιάθο, ενώ ο Απόλλων Καναλίων που βρίσκεται σε δυσχερή θέση θα προσπαθήσει να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην έδρα του Πρωτεσιλάου. Στο Σκόπελος-Άρης οι γηπεδούχοι έχουν μεγαλύτερο βαθμολογικό κίνητρο, ενώ το Σαρακηνός-Θησέας είναι το μόνο ματς στο οποίο οι δύο ομάδες θα παίξουν για το γόητρο. Τέλος, αύριο διεξάγεται και η εξ αναβολής συνάντηση του 2ου ομίλου της Β’ κατηγορίας Αγροτικός-Αγία Άννα.
Το πρόγραμμα και οι διαιτητές με τους βοηθούς τους:
Γηπ. Σκοπέλου, 11.00, Σκόπελος-Άρης: Καλατζής, Θ. Τασιόπουλος, Τσολακίδης.
Αγίας Παρασκευής, 12.00, Αγία Παρασκευή-Σκιάθος: Χαλβατζάκος, Τριφωνίδης, Π. Αναστασίου.
ΕΑΚ Βόλου, 16.00, Ακρόπολη-Διαγόρας: Βλάχος, Γοργόρης, Διαμαντάρα.
Σούρπης, 16.00, Αίας-Γ.Σ. Αλμυρού: Νικόπουλος, Π. Σακκάς, Σφυρής.
Νεαπόλεως, 16.00, Σαρακηνός-Θησέας: Κούστας, Μπαρτζιάλης, Α. Αναστασίου.
Νέας Αγχιάλου, 16.00, Πύρασος-Ηρακλής Β.: Γ. Τασιόπουλος, Κ. Τασιόπουλος, Γεωργαντζής.
Πτελεού, 16.00, Πρωτεσίλαος-Απόλλων Καν.: Θεοχάρης, Γιάννης, Καρακίτσος.
Παγασητικός-Α.Ε. Διμηνίου 3-0 α.α.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις