Σ. Παπαβασιλείου: Θα κάνουμε τον αγώνα μας παιχνίδι-παιχνίδι

Η διακοπή του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας δίνει τη δυνατότητα στον προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου, Σάκη Παπαβασιλείου, να δουλέψει με τους παίκτες του, πάνω στην τακτική που θέλει να εφαρμόσει στην ομάδα. Ο 40χρονος τεχνικός με δηλώσεις του στο goalpost.gr αναφέρθηκε στα στοιχεία εκείνα που δουλεύει στις προπονήσεις

με τους ποδοσφαιριστές, ενώ τόνισε πως η ομάδα θα δώσει τον αγώνα μέχρι τέλους, ελπίζοντας πως στο τέλος θα πετύχει το στόχο της:
«Δίνω μεγάλη βαρύτητα στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας και το πώς πρέπει να παίζουμε στο μισό γήπεδο, στο οποίο αμύνεται ο αντίπαλος. Στο να δημιουργούμε περισσότερες προϋποθέσεις για γκολ, προκειμένου να έχουμε μεγαλύτερες πιθανότητες να σκοράρουμε περισσότερα τέρματα. Όσο καλύτερα στατιστικά έχουμε, ως ομάδα, τόσο καλύτερη θα είναι η πορεία μας στα επτά τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος.
Από την πλευρά μας θα κάνουμε τον αγώνα μας, παιχνίδι με παιχνίδι και θα περιμένουμε να δούμε τι μπορούν να καταφέρουν οι αντίπαλοί μας, που έχουν τον ίδιο στόχο με μας. Ο Απόλλων έχει ένα προβάδισμα τεσσάρων βαθμών, ωστόσο, υπάρχουν παιχνίδια στα οποία μπορεί να σκοντάψει. Βέβαια, δεν κρατάμε εμείς την τύχη στα χέρια μας. Είμαστε υποχρεωμένοι να μην χάσουμε ούτε βαθμό από εδώ και στο εξής, για να ελπίζουμε πως θα κόψουμε πρώτοι το νήμα.
Το επόμενο παιχνίδι με τον Καραϊσκάκη είναι ένα ντέρμπι, με αντίπαλο μια ομάδα που έχει δέκα σερί νίκες στο πρωτάθλημα και κατάφερε να μπει και πάλι στο κυνήγι της ανόδου. Εκμεταλλεύτηκε το γεγονός, πως στο διάστημα των δέκα τελευταίων αγωνιστικών που είχε το απόλυτο σε βαθμούς, ο Ολυμπιακός απώλεσε εννέα πόντους και ο Απόλλων Λάρισας οκτώ.
Οι παίκτες μου δουλεύουν καθημερινά σκληρά στις προπονήσεις και θέλω να πιστεύω πως στα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν θα παρουσιαστούν δυνατοί, μαχητικοί και αποφασισμένοι να κερδίσουν τα ματς, καθώς για μας δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο απώλειας βαθμών, όπως προανέφερα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις