ΞΕΦΤΙΛΑ! Απίστευτος λόγος για την αναβολή του αγώνα της Κ20 του Ηρακλή (pics)

Ακόμα ένα σκηνικό ντροπής για τον ιστορικό Ηρακλή της διοίκησης Καγιουλή- Παπαθανασάκη έλαβε χώρα σήμερα, καθώς ο αγώνας της ομάδας Κ20 με την αντίστοιχη της ΑΕΚ στο γήπεδο της Μίκρας δε διεξήχθη λόγω του γεγονότος πως δεν υπήρχαν λεφτά για να κουρευτεί το χορτάρι και να βαφτούν οι γραμμές του γηπέδου!

Τελικά έχει και πιο χαμηλά για τον Ηρακλή: πέραν της απίστευτης «ταλαιπωρίας» που υφίσταται όλη τη χρονιά η μεγάλη ομάδα, το κακό έχει… επεκταθεί και στα τμήματα υποδομής του συλλόγου: η ομάδα Κ17 δεν είχε πάει, λόγω έλλειψης χρημάτων, στην Κέρκυρα για ν’ αγωνιστεί κόντρα στην ΑΟΚ την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ τον ίδιο «δρόμο» είχε ακολουθήσει και η αντίστοιχη της Κ20 που δεν έκανε το ταξίδι στην Κρήτη για να παίξει απέναντι στον Πλατανιά.

Σήμερα, ωστόσο, τρυπήθηκε και ο πάτος του βαρελιού: η Κ20 του συλλόγου της Θεσσαλονίκης υποδεχόταν την ΑΕΚ στο γήπεδο της Μίκρας, όμως το ματς δεν έγινε εξαιτίας του ότι δεν υπήρχαν χρήματα για να πληρωθεί ο άνθρωπος του γηπέδου προκειμένου να κουρέψει το χορτάρι και να βάψει τις γραμμές στην έδρα του «Γηραιού»!

Ο υπεύθυνος της Μίκρας είχε ενημερώσει εδώ και καιρό για το υφιστάμενο πρόβλημα, όμως κανείς από τη διοίκηση δεν του έδινε σημασία. Είναι χαρακτηριστικό πως και στους προηγούμενους αγώνες που διεξήχθησαν στη Μίκρα η συντήρηση γινόταν με χρήματα του ανθρώπου του γηπέδου ή με λεφτά που έδιναν οι προπονητές των τμημάτων υποδομής του συλλόγου.

Κάπως έτσι, το σημερινό ματς αναβλήθηκε με υπαιτιότητα των γηπεδούχων και ακόμα ένα σκηνικό ντροπής ήρθε να προστεθεί στα υπάρχοντα, με τον Σάββα Κωφίδη- τον υπεύθυνο των μικρών ομάδων- να έχει μείνει να παλεύει μόνος του, όμως ν’ αδυνατεί να βρει λύσεις.

Η αιτία του προβλήματος στον Ηρακλή έχει, φυσικά, ονοματεπώνυμα και αυτά δεν είναι άλλα από των Σπύρου Παπαθανασάκη και Νίκου Καγιουλή που έχουν τις τύχες της ομάδας στα χέρια τους…  

 
sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις