Άτυχη στο φινάλε η Αναγέννηση

Άτυχη στάθηκε στο φινάλε της αναμέτρησης της 23ης αγωνιστικής με τον Κισσαμικό η Αναγέννηση γνωρίζοντας την ήττα με 2-1! Οι «κιτρινόμαυροι» ισοφάρισαν με τον Τζέκο, όμως ηττήθηκαν με γκολ στο 90’+1′!

Η Καρδιτσιώτικη ομάδα παρότι έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί μη σκοραρίσματος μακριά από την έδρα της (από τις 18 Ιανουαρίου είχε να βρει δίχτυα εκτός έδρας), δεν κατάφερε να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα απέναντι σ’έναν αντίπαλο με τους ίδιους στόχους, μένοντας όμως στο +7 από τις θέσεις υποβιβασμού.

Στο 17′ ο Μαρτίνεθ έβγαλε τη σέντρα και ο Μίλιτς με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τα «δελφίνια». Στο 29′ το σουτ του Σμίλτου, που τιμήθηκε πριν την έναρξη του αγώνα από τους γηπεδούχους, έφυγε άουτ χτυπώντας αρχικά στον Ντιατά.

Στο 38′ ο Γιάννης Μάγγος έκανε διπλή αλλαγή περνώντας στη θέση του τραυματία Κρητικού τον Τσόπελα και σ’αυτή του Ντεμπελέ τον Τζέκο.

Ένα λεπτό αργότερα οι δύο νεοεισελθώντες συνεργάστηκαν και ο φορ της Αναγέννησης, Τζέκος με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.

Στην επανάληψη δεν υπήρξε κάποια σπουδαία φάση με τους «κιτρινόμαυρους» να κρατάνε το 1-1 και να βρίσκονται κοντά στο θετικό αποτέλεσμα.

Όμως το γκολ του Τσερκέζου με σουτ έδωσε το προβάδισμα και τη νίκη στον Κισσαμικό.

Γκολ: 17′ Μίλιτς, 90’+1′ Τσερκέζος – 39′ Τζέκος

Κίτρινες: Σελινιωτάκης, Γκούμας – Μάιγκα, Κισκαμπάνης

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Κουρέλλας, Παντελάκης, Σελινιωτάκης, Ψιάνος (52′ Τιάγκο Σίλβα), Γκούμας, Μαρτίνεθ, Κίκε (67′ Νικόλτσης), Μίλιτς (75′ Μάντζης), Στογιάνοφ.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Γιάννης Μάγγος): Πρίφτης, Καραγιάννης, Μάιγκα, Ζδράβος, Κισκαμπάνης, Ντεμπελέ (38′ Τζέκος), Μπιτέλης, Σμίλτος, Χαλκιαδάκης (77′ Ντάνκουα), Κρητικός (38′ λ.τρ. Τσόπελας), Ντιατά.

karditsasportiva.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις