Το μπάσκετ της Νίκης τίμησε τους πιο πιστούς φίλους του Συλλόγου (photos)

Τους δύο πιο πιστούς φίλους της Νίκης βράβευσε η διοίκηση του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Συλλόγου, στο ημίχρονο του αγώνα Νίκη Β. – ΓΣΒ. Ο Δημήτρης Κοτρώτσιος και ο Σπύρος Ασημάκης εδώ και πολλά χρόνια δεν απουσιάζουν από σχεδόν κανένα παιχνίδι όχι μόνο της ποδοσφαιρικής ομάδας αλλά και των άλλων τμημάτων του Συλλόγου. Πιστοί στο ραντεβού της κερκίδας είτε είναι στο “Π. Μαγουλάς”, είτε στο Κλειστό της Νέας Ιωνίας, είτε στο κολυμβητήριο “Β. Πολύμερος”, οι δύο φίλαθλοι της Νίκης είναι εκεί για να στηρίξουν τον αγαπημένο τους Σύλλογο.

Ο Μπάμπης Τουτουντζόγλου κατά την βράβευση ευχαρίστησε για την ηθική όσο και υλική υποστήριξή τους στο τμήμα μπάσκετ του Συλλόγου κι εξέφρασε την επιθυμία οι δύο αγνοί φίλαθλοι της Νίκης να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση. Συμπλήρωσε πως ήταν ηθική υποχρέωση του ίδιου και της διοίκησης του τμήματος να τους απονείμουν μία τιμητική πλακέτα ως δείγμα ευγνομωσύνης προς το πρόσωπό τους.

 

Δημήτρης Κοτρώτσιος και Σπύρος Ασημάκης με το σήμα της Νίκης στο πέτο τους, λίγο πριν την απονομή των τιμητικών πλακετών

 

Την τιμητική πλακέτα στον Σπύρο Ασημάκη παρέδωσε ο διεθνής διαιτητής, Χάρης Καρακατσούνης

 

 

Την τιμητική πλακέτα στον Δημήτρη Κοτρώτσιο παρέδωσε ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ της Νίκης, Παναγιώτης Τσώλης

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις