Βήμα παραμονής για την Σκόπελο

Άλλο ένα βήμα για την παραμονή της στην Α’ ΕΠΣΘ έκανε η Σκόπελος, μετά τη νίκη που σημείωσαν στο γήπεδό τους επί του Άρη Μελισσατίκων με 2-1. Ύστερα από ένα άγονο πρώτο ημίχρονο, το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους στο 52′. Ο Χισάι με ωραία προσπάθεια και πλασέ έγραψε το 1-0. Στο 67′ η Σκόπελος έκανε δύο τα τέρματά της.

Σκόρερ ο Αλεξίου με κεφαλιά, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Συνοδινού.
Η μείωση του σκορ για τον Άρη ήρθε στο 75′ με πλασέ του έμπειρου Σπύρου Νούσια, ο οποίος βρέθηκε τετ α τετ με τον Ζαρίφη και δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο τελευταίο τέταρτο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση, ασκώντας πίεση στα καρέ της Σκοπέλου, ωστόσο, το σκορ δεν άλλαξε και οι νησιώτες πανηγύρισαν μια πολύ σημαντική νίκη στο δρόμο προς την παραμονή στην κατηγορία.
ΣΚΟΠΕΛΟΣ: Ζαρίφης, Ασημάκης, Παναγιώτου, Αλεξίου, Καραθανάσης, Χρυσάνθης, Δαλακιάρης (72′ Κονταξής), Συνοδινός, Σένκο (89′ Τριανταφύλλου), Χισάι, Γεωργίου (60′ Μαρσέλο).
ΑΡΗΣ: Κουρίτας, Σαμέτι (60′ Δημόπουλος), Γκοτσόπουλος, Γκίνης, Γούτσιος, Τσιαντής, Κάρρος, Θεοδώρου, Τσίρος, Πετρόπουλος, Νούσιας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις