Με χατ τρικ του Πάσχου ο Διαγόρας 0-3 την Ακρόπολη

Ανώτερος ο Διαγόρας δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει με 0-3 την Ακρόπολη στο ΕΑΚ Βόλου και να παραμείνει στο κυνήγι του Γ.Σ. Αλμυρού. Η ομάδα του Στεφανοβικείου βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο ΓΣΑ και έναν πίσω από τον δεύτερο της κατάταξης Πύρασο.

Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο, πέτυχαν δύο γκολ πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιώρου και «καθάρισαν» από νωρίς το παιχνίδι. Παράλληλα, δημιούργησαν και έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να σημειώσουν περισσότερα τέρματα.
Το σκορ άνοιξε στο 17′ για τον Διαγόρα. Σκόρερ ο… συνήθης ύποπτος Μάνος Πάσχος, ο οποίος με κεφαλιά αξιοποίησε τη σέντρα του συμπαίκτη του, Καπούλα. Ο νεαρός επιθετικός και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας, πέτυχε και δεύτερο τέρμα στο 26′. Πάλι με κεφαλιά, αυτή τη φορά μετά από σέντρα του Μαυρίδη.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Διαγόρας έχασε ευκαιρίες για γκολ με τους Καπούλα, Χρ. Γκάμπα, Πάσχο και Καραπλιάγκο, ενώ από την πλευρά της η Ακρόπολη προσπαθούσε να απειλήσει το τέρμα του Βουραζέρη με στατικές φάσεις.
Στο 70′ αποβλήθηκε από την Ακρόπολη ο Μόσιος, με τον Πάσχο να πετυχαίνει χατ τρικ στο 85′, ευστοχώντας στο πέναλτι που εκτέλεσε και το οποίο κέρδισε ο ίδιος.
ΑΚΡΟΠΟΛΗ: Ανατολής, Παπαεμμανουηλίδης (46′ Μόσιος), Πασιάς, Φ. Φώτου, Τσιάμης, Κ. Κολυμήτρας, Τριχόπουλος, Τ. Κολυμήτρας, Παγώνης (77′ Ντόντος), Τσουκάλης (46′ λ.τρ. Δ. Φώτου), Αξιώτης.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Βουραζέρης, Λουφόπουλος, Σιαμέτης, Πρασσάς, Χολέβας, Σπ. Καραπλιάγκος, Κουβελάς, Μαυρίδης (52′ λ.τρ. Καρατζιώλης), Πάσχος (88′ Δ. Γκάμπας), Καπούλας (76′ Καλλιακούδας), Χρ. Γκάμπας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις