Με ανατροπή η Σκιάθος 1-3 την Αγ. Παρασκευή

Μπορεί η Αγία Παρασκευή να προηγήθηκε στο σκορ στο παιχνίδι με τη Σκιάθο εντός έδρας, ωστόσο, οι νησιώτες κατάφεραν πολύ γρήγορα να γυρίσουν το ματς και να πάρουν μια σημαντική νίκη με 1-3. Έγινε ένα πολύ ωραίο και ενδιαφέρον παιχνίδι στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να φτάσουν στο γκολ, για να χαθούν ευκαιρίες εκατέρωθεν.

Τελικά, το 1-0 έγινε στο 27′ για την Αγία Παρασκευή. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Μαρμαρινού, η μπάλα βρήκε το τείχος, στρώθηκε στον νεαρό Κόφφα και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να τη στείλει στα δίχτυα και να ανοίξει το σκορ.
Ωστόσο, η Σκιάθος απάντησε άμεσα. Μέσα σε έξι λεπτά πέτυχε τρία γκολ, ενώ είχε και δοκάρι. Στο 29′ ο Πρίφτι με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Σαρρή, για να γίνει το 1-1 στο 31′. Μετά από σέντρα του Τουρναβίτη, ο Δημητρίου με ωραίο γυριστό σουτ σκόραρε για τους Σκιαθίτες. Στο 34′ μετά από πάσα του Δημητρίου, ο Σκέμπι πλάσαρε εύστοχα τον Τσιτσιρίκο, γράφοντς το 1-2. Ακολούθησε στο 36′ ένα εξαιρετικό γκολ από τον Σκέμπι με σουτ από πολύ μακρινή απόσταση, σχεδόν από το χώρο της σέντρας. Ο Τσιτσιρίκος ήταν εκτός θέσης και δεν μπόρεσε να αποκρούσει.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Σκιάθος διαχειρίστηκε άψογα το παιχνίδι και παρότι η Αγία Παρασκευή είχε ορισμένες καλές στιγμές, δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο γκολ που θα την έβαζε και πάλι στο παιχνίδι. Αυτή ήταν η τρίτη σερί νίκη για την Σκιάθο, η οποία ανέβηκε στη μέση του βαθμολογικού πίνακα και πλέον δεν τίθεται θέμα υποβιβασμού.
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Τσιτσιρίκος, Παναγιώτου, Καλαμίδας (67′ Παλάσης), Τσιγκλιφής, Λούμπαρδος, Λιάτσικος (70′ Κούκιος), Μπόλης, Κόφφας, Καραγιάννης, Μαρμαρινός, Γιάτσιος.
ΣΚΙΑΘΟΣ: Παπάρας, Τουρναβίτης, Γκιαουράκης, Πρίφτι, Γραββάνης, Μπρέγκου (61′ Τζελάι), Σκέμπι, Δημητρίου, Βεργίνης, Σαρρής, Τάσος (70′ Φερετζέλης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις