Νίκησε για τους βαθμούς και την ψυχολογία…

Μια νίκη απαραίτητη για να επανέλθει η ηρεμία, μετά από μια πολύ δύσκολη εβδομάδα, πέτυχε ο ΓΣ Αλμυρού, επικρατώντας εκτός έδρας του Αίαντα με 4-1. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με την έναρξη της αναμέτρησης, βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και την ηρεμία οι φιλοξενούμενοι να «καθαρίσουν» το παιχνίδι σκοράροντας…

τρεις φορές πριν ολοκληρωθεί το α’ ημίχρονο και τελικά πήραν ακόμα μια νίκη με ευρύ σκορ.
Με τη συνολικότερη εικόνα του ο ΓΣ Αλμυρού, έδειξε σε όλους τη δυναμική της ομάδας κι ότι παραμένει το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ταυτόχρονα, η ομάδα έφτιαξε την ψυχολογία της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και πηγαίνει πλέον για τον «αγώνα της χρόνιας» κόντρα στο Διαγόρα, την επόμενη εβδομάδα, με τις καλύτερες συνθήκες.
Το σκορ άνοιξε στο 2′ με τον Χριστέλο που πλάσαρε από κοντά, αφού προηγήθηκε ασταθής απόκρουση του Χαλάτση, από εκτέλεση φάουλ.
Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι με ένα εντυπωσιακό «ντεμαράζ» ισοφάρισαν στο 35′ με τον Κοντοβά, πήραν το προβάδισμα με τον Τσιάτσιο στο 39′ κι ένα λεπτό πριν το τέλος του ημιχρόνου έκαναν το 3-1 και πάλι με τον Κοντοβά. Το τελικό1-4 διαμορφώθηκε στο β’ ημίχρονο με πλασέ του Θωμαΐδη στο 60′.
ΑΙΑΣ: Λαγός, Κραβαρίτης (65′ Αθ. Αθ. Κωστούλας), Παπανικολόπουλος, Καλοδήμος, Χριστέλος, , Γ. Δημητρίου, Π. Δημητρίου Αθ. Κ. Κωστούλας, Κατσαβριάς, Χειλάς, Μπιρτσάι.
Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Χαλάτσης, Καψιώτης, Δημουλάς, Παυλίδης (80′ Κόκκας), Τσιάτσιος, Νασιακόπουλος, Ακασού, Αραμπατζής (80′ Πρατής), Φαράντος, Ν. Βούλγαρης, Π. Κοντοβάς (55′ Θωμαΐδης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις