Επιτυχημένη επιλογή για τα κλιμάκια μπάσκετ (photos)

Επιλογή για τα κλιμάκια, τις μικτές ομάδες και τις εθνικές ομάδες νεανίδων και κορασίδων μπάσκετ έγινε χθες το βράδυ στο κλειστό γυμναστήριο της Ν. Ιωνίας από τους Εθνικούς προπονητές κορασίδων κ. Τάκη Μπακογεώργο και νεανίδων κ. Γιάννη Γερεουδάκη, παρουσία του…

…προέδρου της ΕΣΚΑ κ. Αλεξόπουλου, του αντιπροέδρου της ΕΣΚΑΘ κ. Νίκου Φαρμάκη, της υπεύθυνης γυναικείου μπάσκετ κας Φραγκούλη, των προπονητριών της μικτής Μαγνησίας Γιάννας Ράμμου και Ελένης Παπαθανασίου, του αντιπροέδρου του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Μιχάλη Καπουρνιώτη, των κ.κ. Κώστα Κορομηλά και Αλέκου Μεταφτσή, προπονητών ομάδων και γονέων των αθλητριών.

Το παρών έδωσαν 35 αθλήτριες απ’ όλη τη Θεσσαλία γεννημένες από το 1995-2002. Όλες οι βολιώτικες ομάδες έστειλα μεγάλο αριθμό αθλητριών για την επιλογή. Οι κ.κ. Μπακογεώργος και Γερεουδάκης, προπόνησαν τις καλαθοσφαιρίστριες για περισσότερο από 2,5 ώρες και είχαν μια πρώτη εικόνα για την αξία τους.

Έτσι, άμεσα θα καταρτιστεί το κλιμάκιο που θα γυμνάζεται στο Βόλο με τις οδηγίες των κ.κ. Παπαθανασίου και Ράμμου, ενώ μια φορά τον μήνα θα προπονείται και με τους Ομοσπονδιακούς προπονητές.

Το  Goalpost.gr  σας μεταφέρει εικόνες από τη χθεσινή επιλογή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις