Κόντρα στην πιο φορμαρισμένη ομάδα ο Ολυμπιακός Βόλου

Στον Ολυμπιακό Βόλου είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, να γεμίσουν τις… μπαταρίες τους, με την τεχνική ηγεσία να δίνει διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές. Αυτό σημαίνει, πως και σήμερα οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα προπονηθούν, καθώς το νέο ραντεβού στο γήπεδο ορίστηκε για την Τρίτη, όπου και θα αρχίσει η προετοιμασία για το παιχνίδι με την Α.Ε. Καραϊσκάκης.

Όλοι στην ομάδα έχουν κατανοήσει πως ήρθε η ώρα να κερδίσει ο Ολυμπιακός ντέρμπι στο γήπεδό του, ύστερα από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα, με Διαγόρα, Πύδνα και Απόλλωνα Λάρισας (μία ήττα και δύο ισοπαλίες).
Σίγουρα το έργο των «ερυθρολεύκων» δεν θα είναι εύκολο, απέναντι στην πιο φορμαρισμένη ομάδα του ομίλου (νίκησε χθες 3-2 τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής) ωστόσο, αν θέλει ο Ολυμπιακός να παραμείνει «ζωντανός» στη διεκδίκηση της ανόδου, θα πρέπει να νικήσει πάση θυσία τον Καραϊσκάκη.
Ο Σάκης Παπαβασιλείου θα περιμένει να μπει στο πρόγραμμα προετοιμασίας και ο τραυματίας Χρήστος Χολέβας. Αγωνιστικά προβλήματα άλλα δεν υπάρχουν, με τον 40χρονο τεχνικό να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις