Α’ ΕΠΣΘ: Το φιλμ της 22ης αγωνιστικής (+ πίνακας βαθμολογίας)

Ολοκληρώθηκε η 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α’ ΕΠΣΘ, χωρίς να υπάρξουν εκπλήξεις στην κορυφή ή στη βάση της βαθμολογίας. Αναλυτικότερα, σε ότι έχει να κάνει με την διεξαγωγή της χτεσινής αγωνιστικής, όπως προαναφέρθηκε δεν υπήρξαν εκπλήξεις…

Ο ΓΣ Αλμυρού χωρίς να δυσκολευτεί, αν κι αρχικά έμεινε πίσω στο σκορ, έκανε μια σημαντική νίκη επί του Αίαντα (1-4), που ήταν απαραίτητη για να επέλθει η ηρεμία στο αγωνιστικό τμήμα και να διατηρηθεί η απόσταση από τους διώκτες του.
Πύρασος και Διαγόρας που ακολουθούν, αφού έκαναν τη δουλειά τους στο εξωαγωνιστικό κομμάτι την εβδομάδα που πέρασε (με την κατάθεση ένστασης), ήταν συνεπείς και στο αγωνιστικό, καθώς κέρδισαν τους αντιπάλους τους Ηρακλή Β. και Αίαντα Σούρπης με 2-0 και 1-3 αντίστοιχα. Φυσικά από το επόμενο λεπτό της λήξης του αγώνα, για την ομάδα του Διαγόρα ξεκίνησε η σκέψη για την αναμέτρηση με τον ΓΣ Αλμυρού, της μεθεπόμενης αγωνιστικής, αφού το προσεχές Σαββατοκύριακο η ομάδα του Στεφανοβικείου θα έχει ρεπό, καθώς θα αγωνίζονταν με την ΑΕ Διμηνίου
Η Ακρόπολη που βρίσκεται στη μέση της βαθμολογίας, δεν είχε βλέψεις ούτε για άνοδο, ούτε για υποβιβασμό και συνεχίζει την πορεία της για πλασάρισμα όσο το δυνατό ψηλότερη.
Ο Ηρακλής δεν κατάφερε να πάρει κάποιο βαθμό, που θα ήταν πολύ σημαντικός για την παραμονή στη κατηγορία, δεδομένου ότι βρίσκεται πολύ κοντά στις ομάδες που δίνουν μάχη για την αποφυγή της μιας θέσης που οδηγεί στη Β’ τοπική.
Ο Σαρακηνός που το τελευταίο διάστημα χαρακτηρίζεται από διακυμάνσεις στην απόδοσή του, έχασε από τον Θησέα με 1-0, με την ομάδα της Αγριάς να πετυχαίνει την τέταρτη σερί νίκη της, που ήταν και ιδιαίτερα σημαντική, καθώς ουσιαστικά τον έβγαλε από το κάδρο των ομάδων που θα παλέψουν για την παραμονή. Στα ιδιαίτερα στοιχεία της εν λόγω αναμέτρησης, είναι ότι αυτή έγινε στο γήπεδο Νεάπολης και ξεκίνησε με μια ώρα καθυστέρηση, διότι δεν υπήρχαν κλειδιά!
Ο βαθμολογικά αδιάφορος Άρης, ηττήθηκε στη Σκόπελο από την τοπική ομάδα με 2-1, με τους νησιώτες να θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για να ξεφύγουν όσο το δυνατό γρηγορότερα από τις επικίνδυνες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα του νησιού που προηγήθηκε με 2-0 είδε το σκορ να μειώνεται και υπήρξαν καρδιοχτύπια ως τη λήξη της αναμέτρησης και την ορισιτκή κατάκτηση ενός «τρίποντου» πολύτιμου για τη συνέχεια.
Επιστροφή στις νίκες και για Πρωτεσίλαο, του οποίου η φετινή πορεία διακρίνεται από διαστήματα με συνεχόμενα θετικά ή αρνητικά αποτελέσματα. Έτσι για τους ανθρώπους της ομάδας του Πτελεού, η νίκη επί του Απόλλωνα Καναλίων (1-0), ελπίζουν να σηματοδοτήσει την αρχή ενός νέου σερί, με θετικά αποτελέσματα.
Από την άλλη ο Απόλλωνας και σ’ αυτή την αναμέτρηση έψαχνε με πάθος πόντους για την παραμονή στην κατηγορία, όπως άλλωστε ζητά και σε κάθε αγώνα, καθώς τα περιθώρια έχουν στενέψει, αλλά δεν τα κατάφερε. Πλέον η αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής, στην έδρα του με την Αγ. Παρασκευή που αποτελεί και τη βασική του αντίπαλο στον αγώνα παραμονής στην κατηγορία, είναι παιχνίδι «ζωής και θανάτου», με τη νίκη να φαντάζει ως μονόδρομος.
Η άλλη ομάδα που θα συμμετέχει σ’ αυτό το κρισιμότατο παιχνίδι, που μπορεί να είναι αγώνας μιας ολόκληρης χρονιάς, Αγ. Παρασκευή, αν και προηγήθηκε γνώρισε εντός έδρας ήττα από τη Σκιάθο (1-3) δεχόμενη μάλιστα ένα γκολ από αυτά που μένουν χρόνια στη μνήμη και πολλές φορές χρησιμοποιούνται ως σήματα αθλητικών εκπομπών, με ψηλοκρεμαστό σουτ από το κέντρο του γηπέδου…
Τέλος ο Παγασητικός δεν χρειάστηκε να αγωνιστεί αυτή την Κυριακή, αφού η δική του ομάδα ήταν προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει την ΑΕ Διμηνίου, που έχει αποχωρίσει από το πρωτάθλημα.

Τα αποτελέσματα της 22η αγωνιστικής
Σκόπελος-Άρης 2-1
Αγία Παρασκευή-Σκιάθος 1-3
Ακρόπολη-Διαγόρας 0-3
Αίας-Γ.Σ. Αλμυρού 1-4
Σαρακηνός-Θησέας 0-1
Πύρασος-Ηρακλής Β. 2-0
Πρωτεσίλαος-Απόλλων Καν. 1-0
Παγασητικός-Α.Ε. Διμηνίου 3-0 α.α.

Η Βαθμολογία

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ-Α22Η

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η επόμενη 23η αγωνιστική(1-2/4/2017)
Άρης Μελ.-Παγασητικός
Απόλλων Καν.-Αγία Παρασκευή
Θησέας-Σκόπελος
Σκιάθος-Σαρακηνός
Α.Ε. Διμηνίου-Διαγόρας
Ηρακλής Β.-Αίας
Πρωτεσίλαος-Πύρασος
Γ.Σ. Αλμυρού-Ακρόπολη

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις