Ανάκληση πιστοποιητικού για τα Χανιά!

Μπλεξίματα για τον ΑΟ Χανιά, καθώς η ΕΕΑ αποφάσισε τη Δευτέρα την ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής στη Stoiximan.gr Football League! Η εξέλιξη αυτή σχετίζεται με οφειλές σε εταιρεία αθλητικών ειδών.

Αναλυτικά:

«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κατά τη συνεδρίαση της 23.03.17 έθεσε υπό διάσκεψη το με ημερομηνία 10.03.17 αίτημα της ΠΑΕ Α.Ο. ΧΑΝΙΑ περί χορήγησης δεκαπενθήμερης παράτασης για τη συμπλήρωση της ολοσχερώς καταπεσούσας εγγυητικής της επιστολής.

Κατά τη σημερινή της τηλεφωνική διάσκεψη, η Επιτροπή αποφάσισε την ανάκληση του πιστοποιητικού του άρθρου 77Α παρ.3 του ν.2725/1999, όπως ισχύει, που έχει χορηγηθεί στην ως άνω ΠΑΕ για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017, λόγω της μη ως άνω συμπληρώσεως».

Θυμίζεται πως η εγγυητική επιστολή είχε καταπέσει τον Ιανουάριο, λόγω οφειλών σε εταιρεία αθλητικών ειδών. Η ανακοίνωση που είχε εκδοθεί από την ΕΕΑ, ανέφερε: «Αίτηση εταιρείας «SPORTS WORLD BUSINESS Ε.Π.Ε.» και του τρίτου Γρηγορίου Χρυσού περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Α.Ο. ΧΑΝΙΑ. ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ»

mikriliga.com