Aποχώρησε ο Παντελίδης, στον «αέρα» ο Ηρακλής!

Απίθανες καταστάσεις στον Ηρακλή με τον Σάββα Παντελίδη, να αποχωρεί πριν την προπόνηση και τους παίκτες να μην θέλουν να προπονηθούν, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να βρίσκεται στο σημείο… μηδέν.

 Στο… χείλος του γκρεμού βρίσκεται ο Ηρακλή, καθώς λίγες μόνο ημέρες πριν το κομβικό παιχνίδι με την Κέρκυρα, φαίνεται να περνάει (μία ακόμα) μεγάλη κρίση μόνο που αυτή τη φορά αυτή αγγίζει και το αγωνιστικό του τμήμα, με τον Σάββα Παντελίδη, να αποχωρεί από τις εγκαταστάσεις της Μίκρας, φανερά εκνευρισμένος, έπειτα από την αδυναμία των Σπύρου Παπαθανασάκη και Νίκου Καγιούλη να προχωρήσουν σε πληρωμές προς το ποδοσφαιρικό τμήμα. 

Για την ώρα κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει εάν η κίνηση αυτή του Ελληνα τεχνικού σηματοδοτεί και το τέλος του από την τεχνική ηγεσία της ομάδας ή αν είναι μία κίνηση της στιγμής με απώτερο σκοπό να πιέσει, έστω και στο… ενενήντα τις καταστάσεις.

Την ίδια ώρα οι παίκτες που επέστρεψαν στη Μίκρα, έπειτα από το διήμερο ρεπό τους, αρνούνται να προπονηθούν, αναζητώντας – μάταια – για την ώρα τον Νίκο Καγιούλη, προκειμένου να μιλήσουν μαζί του.

Oλα αυτά δείχνουν με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο το σημείο στο οποίο έχει οδηγηθεί η ομάδα, εξαιτίας της αδυναμίας του Σπύρου Παπαθανασάκη να πράξει έστω και τα αυτονόητα, δείχνοντας ανήμπορος να βοηθήσει την ομάδα, ενώ και ο Νίκος Καγιούλης που έχει αναλάβει το μάνατζεντ της ΠΑΕ, είναι φανερό πως δεν μπορεί να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις. 

Οι καταστάσεις που βιώνει ο Ηρακλής είναι δραματικές, την ίδια ώρα που η θηλιά γύρω από λαιμό του σφίγγει, καθώς σε τέσσερις ημέρες θα πρέπει να καταθέσει φάκελο αδειοδότησης στην ΕΠΟ.

sdna.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις