Τέλος ο Λαμπρόπουλος, του χρόνου η Κουρομπίλια!

Ο Μάριος Λαμπρόπουλος «μας τελείωσε» -τουλάχιστον για φέτος- ενώ πέντε βοηθοί διαιτητές τίθενται στο περιθώριο ως το καλοκαίρι.

Ένας… χιλιοτραγουδισμένος, ο γνωστός και μη εξαιρετέος Μάριος Λαμπρόπουλος από την Ηλεία, καθώς και πέντε βοηθοί διαιτητές, οι Κουρομπίλια, Γεωργαράκος, Τσολάκης, Φραγκιαδάκης και Σταυρουλάκης, απέτυχαν να περάσουν τα έκτατα αγωνιστικά τεστ που έγιναν την Δευτέρα (27/3) και δεν θα οριστούν ξανά μέσα στη σεζόν.

Κάποιοι από αυτούς δε, όπως ο Μάριος Λαμπρόπουλος που έχει προκαλέσει με τα σφυρίγματά του πολλάκις στο παρελθόν, πιθανόν να μην επανέλθει καθόλου, αν και φέτος πρόλαβε να το κάνει το… θαύμα του στο Πανιώνιος-Ολυμπιακός 0-2…

Θεωρητικά όλοι θα έχουν την ευκαιρία τους το προσεχές καλοκαίρι, ιδίως η διεθνής βοηθός, Χρυσούλα Κουρομπίλια η οποία τον Ιούλιο και τον Αύγουστο θα σφυρίζει στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Γυναικών στην Ολλανδία.

Κάποιοι απ’ όσους συμμετείχαν στα έκτακτα τεστ πάντως, λέγεται ότι γκρίνιαξαν, αφήνοντας υπονοούμενα για την ΚΕΔ ότι τους στοχοποιεί…

sdna.gr

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις