Κούγιας: «Κοιτάζω μόνο στο εξωτερικό»

Για το προφίλ του προπονητή που αναζητά μίλησε στην εφημερίδα «Live Sport» ο Αλέξης Κούγιας. Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ δήλωσε ότι οι Παράσχος, Πετράκης και Ουζουνίδης έχουν ομάδες, Τσιώλης και Αναστασιάδης δούλεψαν στην ομάδα, άρα πάει για ξένο τεχνικό, “καταξιωμένο Ευρωπαίο ή Λατινοαμερικανό”.

 Αρχικά είπε: “Αυτή τη στιγμή οι καλοί Έλληνες προπονητές εργάζονται ή είναι μεγάλης ηλικίας. Υπάρχει ο Παράσχος, ο Πετράκης και ο Ουζουνίδης, αλλά έχουν ομάδες. Τους άλλους δύο καλούς προπονητές, δηλαδή τον Τσιώλη και τον Αναστασιάδη τους είχαμε στην ΑΕΛ. Άρα, Έλληνας προπονητής για την ομάδα δύσκολα θα βρεθεί. Ειδικά, αυτή τη χρονική στιγμή που η ομάδα δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα την παραμονή”.

Ο Κούγιας πρόσθεσε: “Κοιτάζω μόνο περιπτώσεις από το εξωτερικό. Με το όνομα, την καριέρα και τη συμπεριφορά του θέλω να δώσει πράγματα στην ΑΕΛ και όχι να πάρει. Πρόθεσή μου είναι να φέρω είτε καταξιωμένο Ευρωπαίο, είτε Λατινοαμερικάνο. Επίσης, με την ιδιαίτερη προσωπικότητα του θέλω να επιβάλλει την πειθαρχία. Ειδικά, μέσα στα αποδυτήρια για να μην γίνουν μπάχαλο. Η ομάδα θέλω να έχει συμπαγή εικόνα και να συνδυάζει θέαμα με την αποτελεσματικότητα”.

Σχετικά με το ενδεχόμενο ο Θοδωρής Βουτιρίτσας να συνεχίσει μέχρι το τέλος της σεζόν, ανέφερε: “Αν δεν βρεθεί κάτι καλό, η ομάδα θα μείνει ως έχει μέχρι το καλοκαίρι”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις