Με 34 δρομείς και πολλές διακρίσεις έτρεξε ο ΣΔΥ Βόλου στη Λάρισα

Η Λάρισα αποτέλεσε τον νέο σταθμό για τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου. 34 αθλητές του σωματείου έτρεξαν στο RunGreece της πόλης το πρωί της Κυριακής 26 Μαρτίου στον αγώνα που προσέλκυσε τη συμμετοχή 3.000 δρομέων. 20 συμμετοχές είχε ο ΣΔΥΒ στα 10 χιλιόμετρα, και 14 στον αγώνα που ακολούθησε των 5 χιλιομέτρων.

Στο βάθρο ανέβηκε στα 5 χιλιόμετρα ο Αλέξης Παπαλεξίου που με νέο ατομικό ρεκόρ κατέλαβε τη 3η θέση. Στη 5η θέση τερμάτισε στο 10αρι ο Δημήτρης Φράγκος και στο 5αρι ο Ζήσης Τσουρέλης. Πρώτοι στην ηλικιακή κατηγορία τερμάτισαν οι Αλέξης Παπαλεξίου, Ζήσης Τσουρέλης, Στράτος Συμεωνίδης, Αργύρης Βουρλογιάννης, Μαρία Δημουλά, δεύτεροι οι Κώστας Κυριαζής, Ρίτσα Ρούστα, Ζαφείρης Πανόπουλος, Άννη Κλειδωνάρη, τρίτοι οι Αχιλλέας Καλαμάκης, Ανάργυρος Ζαφειρίου.

Οι συμμετοχές του ΣΔΥΒ ήταν οι εξής:

10 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

Φράγκος Δημήτρης
Μαγαλιός Κώστας
Βουρλογιάννης Αργύρης
Παπαδόπουλος Γιάννης
Κυριαζής Κώστας
Κουσκουρίδας Στέργιος
Νέος Απόστολος
Ρούστα Ρίτσα
Άκερμαν Μιχάλης
Τσιώλης Φώτης
Χατζηγιαννίδου Χριστίνα
Κοτσίλιος Δημήτρης
Ζαφειρίου Ανάργυρος
Θεοδοσίου Δημήτρης
Βασιλειάδης Σταύρος
Τασιώνη Βάσω
Μανταλιανού Ασπασία-Ειρήνη
Δημουλά Μαρία
Τσοκάνης Γιώργος
Χαλκιάς Βασίλης

5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

Παπαλεξίου Αλέξης
Τσουρέλης Ζήσης
Πανόπουλος Ζαφείρης
Καλαμάκης Αχιλλέας
Παλάντζας Κώστας
Κωστής Μιχάλης
Συμεωνίδης Στράτος
Λιαπής Γιώργος
Κλειδωνάρη Άννη
Σινιώρη Χριστίνα
Γιώτας Χαράλαμπος
Αλμπανούδης Λεωνίδας
Αλμπανούδης Γιώργος
Αλμπανούδη Ευτυχία

Την αποστολή συνόδευσαν οι Μανούσου Εμμανουέλα, Οικονόμου Ηλίας, Μάνος Γιώργος, Σιάρας Κώστας.

Εξάλλου μια βδομάδα πριν έγινε στη Λάρισα το Rapsani Trail 2017. Στον αγώνα των 19 χιλιομέτρων έτρεξε ο αθλητής του ΣΔΥ Βόλου Γιάννης Μπατζάκας, και τερμάτισε στην 20η θέση. Η παρουσία αυτή προστίθεται έτσι στις συμμετοχές που είχε ο ΣΔΥ Βόλου στον Ημιμαραθώνιο Αθήνας και τον Μαραθώνιο Λεμεσού στις 19 Μαρτίου.

Οι αγώνες που ακολουθούν

Αυτή τη Κυριακή διεξάγεται ο Διεθνής Μαραθώνιος Θεσσαλονίκης Μέγας Αλέξανδρος και οι παράλληλοι αγώνες των 5 και 10 χιλιομέτρων. 30 δρομείς του ΣΔΥΒ θα αγωνιστούν.

Ομαδικές εγγραφές πραγματοποιεί ο σύλλογος για τους εξής αγώνες κατόπιν συμφωνίας με τη κάθε διοργάνωση:

Lamia Night & Run 2017, 10χλμ και 4200μ
Σάββατο 22 Απριλίου, ώρα εκκίνησης 21.00 και 20.00 αντίστοιχα
οι εγγραφές λήγουν στις 18 Απριλίου.

8ος Ιπποκράτειος Αγώνας Δρόμου 10 χιλιομέτρων στη Λάρισα
Κυριακή 7 Μαϊου
Οι εγγραφές λήγουν στις 26 Απριλίου. Θα γίνει και αγώνας για παιδιά.
 
2ος Πλαστήριος Δρόμος 21 Μαϊου
5 και 10 χιλιόμετρα, καθώς και αγώνας 1000μ για παιδιά.
Δωρεάν συμμετοχή σε όλους τους αγώνες, οι εγγραφές λήγουν στις 15 Μαϊου.
Ο ΣΔΥ Βόλου θα μεταβεί με λεωφορείο στη Λίμνη Πλαστήρα ώστε τα μέλη αν θέλουν και με τις οικογένειές τους να συνδυάσουν τον αγώνα με εκδρομή. Οι 50 πρώτοι που θα κάνουν κράτηση θα μετέχουν στην εκδρομή.
Επίσης ο ΣΔΥΒ θα συνδιοργανώσει και θα συμμετέχει στις 14 Μαϊου στον 3ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Δάσους Κουρί Αλμυρού. Όλες οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα.
Και βέβαια οι εγγραφές συνεχίζονται για τον 3ο Ημιμαραθώνιο Βόλου και τον παράλληλο 24ο Δρόμο Υγείας (29 Απριλίου).Οι εγγραφές για Λαμία, Λάρισα, Λίμνη Πλαστήρα και η κράτηση για το λεωφορείο για τη Λίμνη Πλαστήρα γίνονται αποκλειστικά στον κ.Σπύρο Τρύφωνος κατάστημα Aspirina Δημητριάδος 160. Για τον Ημιμαραθώνιο Βόλου και στο σάιτ του αγώνα.

Πρόσκληση στη Λεμεσό

ΟΕύ-Ζήν Σωματείο Δρομέων & Άλλων Αθλημάτων από τη Κύπρο, με τον οποίο ο ΣΔΥ Βόλου θα αδελφοποιηθεί τη προηγούμενη ημέρα του 3ου Ημιμαραθωνίου Βόλου, απέστειλε πρόσκληση για συμμετοχή του ΣΔΥΒ στην Φιλανθρωπική Αθλητική Εκδήλωση RUN4ALL (28 Μαϊου), με δωρεάν φιλοξενεία των αθλητών του. Ο αγώνας θα είναι υπό μορφή σκυτάλης 4 ατόμων επί 4 χιλιόμετρα η καθεμία ομάδα, συνεπώς θα πρέπει να οργανωθούν αντίστοιχες ομάδες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώσουν τα μέλη του ΣΔΥΒ για τη συμμετοχή τους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις