«Κατασκόπευσε» Καραϊσκάκη ο Παπαβασιλείου

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Σάκης Παπαβασιλείου γνωρίζει αρκετά καλά τον Καραϊσκάκη, καθώς ήταν προπονητής στην ομάδα της Άρτας την περίοδο 2015-16, όταν κάθισε στον πάγκο σε οκτώ παιχνίδια (απολογισμός έξι νίκες και δύο ισοπαλίες), ενώ είχε συνεργαστεί με αρκετούς παίκτες που συνεχίζουν και φέτος να αγωνίζονται στον Καραϊσκάκη, όπως οι Κόλλινς, Ευαγγέλου, Αβραμίδης, Λάμπρου, Γυφτοκώστας.

Μάλιστα, ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» είχε την ευκαιρία να «κατασκοπεύσει» τον Καραϊσκάκη στον ημιτελικό του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής με αντίπαλο τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, στον οποίο η ομάδα της Άρτας νίκησε με 3-2 και προκρίθηκε στον τελικό της διοργάνωσης.
Κατέγραψε τα θετικά στοιχεία που παρουσιάζει ο Καραϊσκάκης, ως ομάδα, αλλά και τα τρωτά του σημεία, πάνω στα οποία θα «χτυπήσει» ο Ολυμπιακός για να πάρει τη νίκη.
Αναμένεται ένα δυνατό παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που θα παλέψουν με πάθος για τους τρεις βαθμούς. Το παραμικρό λάθος μπορεί να στοιχίσει, ενώ από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου θα πρέπει σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού να είναι προσηλωμένοι στο στόχο και να δείξουν μεγάλη αγωνιστικότητα και πειθαρχία.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις