Τζήμας: «Πέρυσι υπήρχε μόλις μία απόδειξη»

Τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή «CLASSICO» του VOLOS 98.6 FM έκανε ο κ. Τζήμας με σκοπό να απαντήσει στα όσα είχε δηλώσει ο κ. Φάτσης μία μέρα νωρίτερα, σχετικά με παραστατικά και νούμερα στα ερτζιανά. Ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης τόνισε πως η διοίκησή του έχει όλα τα παραστατικά ενώ η περσινή διοικούσα είχε παρουσιάσει μόλις ένα παραστατικό από εταιρία ενδυμασίας. Τέλος ο κ. Τζήμας δήλωσε πως ο κ. Φάτσης, νυν πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης, δεν έχει δικαίωμα να είναι πρόεδρος του σωματείου.

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη του κ. Τζήμα στον VOLOS 98.6 FMκαι στους Ευθύμη Χούτα και Γιώργο Αποστολακόπουλο:

«Ζούμε δύσκολες εποχές και θα πρέπει οι σύλλογοι να έχουν ηγέτες που πρέπει να ανταποκρίνονται έστω και στο ελάχιστο. Κατά τη γνώμη μου δεν μπορεί να είναι πρόεδρος ο κ. Φάτσης ή έστω να θέσει υποψηφιότητα. Η Νίκη είναι τεράστιος σύλλογος και πρέπει να δοθεί η δυνατότητα να εγγραφούν σε αυτόν νέα μέλη που θα έχουν δικαίωμα ψήφου. Αυτό θα προτείνω και στη γενική συνέλευση. Κανένας δεν πρέπει να φοβάται αν συμβεί κάτι τέτοιο. Ας αποφασίσει για τον σύλλογο η πλειοψηφία των Νικιωτών με ανοιχτές εκλογές»

Ο κ. Τζήμας ρωτήθηκε για τους λόγους για τους οποίους ο κ. Φάτσης δεν μπορεί να διεκδικήσει την προεδρία: «Όταν ηγείσαι ενός συλλόγου πρέπει να έχεις κάποια εισοδήματα ή προϋποθέσεις. Θα θέσω κάποια στοιχεία και από κει και πέρα ας αποφασίσουν τα μέλη αν θέλουν άτομα που δεν έχουν τη δυνατότητα να βάλουν ούτε ένα ευρώ και αν θα επιτρέψουν να σπιλώνονται κάποια άλλα άτομα που έχουν βάλει το χέρι στην τσέπη. Επίσης, θα ανακοινώσω και ένα σχήμα άνω των 10 ατόμων όπου με βεβαιότητα ο καθένας θα μπορεί να βάλει το χρόνο 15 με 20 χιλιάδες ευρώ»

Για τα οικονομικά του ποδοσφαιρικού τμήματος: «Κανονικά, με παραστατικά τα έξοδα είναι 132.000 ευρώ, ενώ τα έσοδα πολύ λιγότερα. Όποιος νομίζει πως δεν έχουμε παραστατικά θα θυμίσω ότι πέρυσι υπήρχε μόνο μία απόδειξη που αφορούσε τον ιματισμό. Εμείς έχουμε αποδώσει στον σύλλογο μόνο για ΦΠΑ 4.500 ευρώ και πλέον. Με αυτά τον απαλλάξαμε από χρέη στην εφορία. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι λειτουργούμε με διαφάνεια».

Για το ότι ο ίδιος δεν μπορεί να είναι υποψήφιος για την Ερασιτεχνική και θα πρέπει να γίνει αλλαγή του καταστατικού για να καταστεί αυτό δυνατό: «Μετά την παραίτηση της διοίκησης θα καταθέσουμε ψηφοδέλτιο και σε έκτακτη γενική συνέλευση μπορεί να γίνει δεκτό. Θα επαναλάβω ότι εμείς προτείνουμε ανοιχτές εκλογές».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις