Ρόμπος: «Δύσκολο ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας, καθοριστικό ρόλο η έδρα»

Ένας από τους πλέον έμπειρους παίκτες με παραστάσεις και εμπειρίες στους Μαύρους Αετούς είναι ο Κώστας Ρόμπος. Ο 31χρονος αμυντικός του Ελευθεροχωρίου βοηθά στο μέγιστο βαθμό την ομάδα του η οποία σχεδόν έχει εξασφαλίσει και την παραμονή. Ο Ρόμπος μίλησε στο goaltrikala.gr για το «μαθηματικό» κομμάτι της παραμονής, το ματς με τον Απόλλων, την Γ΄Εθνική και το επίπεδο της κατηγορίας.

Σε πιο βαθμό έχει επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής;
«Απέμεινε πλέον το μαθηματικό κομμάτι όσο αφορά την παραμονή στην κατηγορία καθώς κατά 99% και του χρόνου το Ελευθεροχώρι θα βρίσκεται στην Γ΄Εθνική. Συνεχίζουμε τα δύσκολα παιχνίδια με αντίπαλους που βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας. Την Κυριακή έχουμε ένα ακόμη δυνατό παιχνίδι με τον πρωτοπόρο Απόλλων και πιστεύω πως θα ανταποκριθούμε στις δυσκολίες του αγώνα και περιμένουμε και για ένα ακόμη ματς τον κόσμο να μας παρακολουθήσει».

Πώς βλέπεις την κατηγορία;
«Σε σχέση με το 2006 που αγωνίστηκα με τον ΑΟ Τρίκαλα στην Γ΄Εθνική θεωρώ πως το επίπεδο παραμένει το ίδιο. Είναι μια κατηγορία που χρειάζεται σωστό προγραμματισμό από την αρχή της χρονιάς, εμπειρία και σωστές κινήσεις από την διοίκηση αλλά και σκληρή δουλειά από τους παίκτες και διάρκεια στο πρωτάθλημα. Τον πιο καθοριστικό ρόλο παίζει η έδρα κάτι που εμείς εκμεταλλευτήκαμε στο έπακρο».

Πώς σου φαίνεται η επόμενη χρονιά με δυο ομάδες από τα Τρίκαλα;
«Θα είναι πιο δύσκολα τα πράγματα γιατί θα υποβιβάζονται πολλές ομάδες και θα πρέπει να κάνεις πρωταθλητισμό αν θες να ανανεώσεις την παραμονή. Θα έχει λιγότερα και πιο κοντινά ταξίδια αλλά περισσότερο ανταγωνισμό καθώς θα υπάρχουν πολλά τοπικά ντέρμπι. Όσο αφορά το νομό μας η εκπροσώπηση με δύο θα είναι καλό για τους νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές καθώς θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες και η Γ΄Εθνική είναι σκαλοπάτι για την εξέλιξη τους».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις