Κούγιας: «Επιστρέφουν Παπαδούλης και Καλογιάννης»

Στο «ΑΕΛ RADIO 104,8» μίλησε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας και ανέφερε πως θα πραγματοποιηθούν αλλαγές τόσο στην διοίκηση των «βυσσινί» όσο και στο ραδιόφωνο του συλλόγου.

Ο μεγαλομέτοχος της «Βασίλισσας» δήλωσε πως θα γίνουν πολλές τροποποιήσεις στο επίσημο ραδιόφωνο της ομάδας στο οποίο θα υπάρχουν θέματα που θα αφορούν μόνο την ΑΕΛ.

Μάλιστα, ο Αλέξης Κούγιας προανήγγειλε πως θα επανέλθουν ο Γιάννης Καλογιάννης και ο Λάζαρος Παπαδούλης, με τον μεγαλομέτοχο των «βυσσινί» να προορίζει τον πρώτο για την θέση του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ, θέση που κατείχε μέχρι πρότινος ο Χρήστος Τσούμαρης που αποχώρησε και τον δεύτερο για να γίνει ξανά στέλεχος του «ΑΕΛ RADIO 104,8».

Για «θεαματικές αλλαγές» στην διοίκηση της ομάδας και σε ότι έχει να κάνει σχέση με τους «βυσσινί» έκανε λόγο ο ιδιοκτήτης του συλλόγου.

Όσον αφορά το θέμα του διαδόχου του Σάκη Τσιώλη στον πάγκο της ΑΕΛ, ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε πως υπάρχουν πολλές πιθανότητες, πριν την εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΟΚ, να έχουν καταλήξει στους τρεις κυριότερους υποψήφιους τεχνικούς από τους οποίους θα επιλέξουν τον έναν που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας. Στο ματς της «Βασίλισσας» με την ομάδα της Θεσσαλονίκης θα είναι σίγουρα ο Θοδωρής Βουτυρίτσας, σύμφωνα με τα όσα είπε ο ιδιοκτήτης των «βυσσινί».

rockngoal.com.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις