Τρίτο συνεχόμενο τρίποντο για τον Μαγνησιακό 1-0 τον Πανιώνιο

Μεγάλη νίκη για τον Μαγνησιακό που κέρδισε τον Πανιώνιο και τον άφησε πίσω του στην βαθμολογία.
Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε ο Γκέρτσος με σέντρα-σουτ από το κέντρο του γηπέδου με τον Καγιάννη να μην μπορεί να συγκρατήσει την μπάλα λόγω του δυνατού αέρα.
Καλές φάσεις για τους γηπεδούχους…

…είχαμε στο 4′ όταν διαγώνιο σουτ του Πέτση πέρασε δίπλα από το δοκάρι και στο 37′ σε σουτ του Κ. Μπασδάνη η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Για τους φιλοξενούμενους στο πρώτο ημίχρονο σουτ του Σαλαμούρα απέκρουσε ο Καγιάννης, ενώ ο Κόλα έχασε δύο ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ίδιος παίκτης στάθηκε και πάλι άτυχος όταν σε προσπάθειά του στο 73ο λεπτό η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Ο Μαγνησιακός θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματά του στο 80′ όταν ο Τσιουρέλης νικήθηκε από τον αντίπαλο πορτιέρο στο τετ α τετ μαζί του.
Τέλος αξίζει να σημειώσουμε ότι ο κ. Πανόπουλος έδωσε συγχαρητήρια στον νεαρό διαιτητή της αναμέτρησης
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ(Φώτου): Καγιάννης, Γ. Γ. Μπασδάνης, Γ.Σ.Μπασδάνης(68΄Κωστούλας), Βαρτσάκης, Σκουφογιάννης(68΄Σχούδης), Παπαδόπουλος, Γριναφίδης(77΄Βαΐτσης), Κ. Μπασδάνης, Λυρίτσης, Αρβανίτης, Πέτσης
ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ(Πανόπουλος): Βίτσιος, Τσιγκρίφης, Γκέρτσος, Προβιάς, Γιαμαλής, Καραλής, Ντούρο, Τσιουρέλης(70΄Βασιλείου), Σαλαμούρας(75΄Τσιάνος), Κόλλα, Αντωνόπουλος(85΄Καρακίτσιος)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις