Φιλική νίκη των παλαιμάχων του Θησέα με την ομάδα του Πειραιά

Στο δημοτικό γήπεδο Αγριάς πραγματοποιήθηκε φιλική συνάντηση μεταξύ των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Θησέα Αγριάς και των παλαιμάχων του Πειραιά (Ολυμπιακού, Ιωνικού, Προοδευτικής, Εθνικού. Ο αγώνας που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την συμπλήρωση των ενενήντα χρόνων από την ίδρυση του Θησέα Αγριάς, παραβρέθηκαν αρκετοί φίλαθλοι, καθώς και παράγοντες, ενώ το «παρών» έδωσε και ο αστυνομικός διευθυντής Μαγνησίας κ. Γιάννης Τόλιας.

Με του παλαιμάχους του Θησέα Αγριάς αγωνίστηκαν δυο παλιές δόξες του Ολυμπιακού Πειραιά στο πρώτο ημίχρονο, ο Ανδρέας Μπονόβας και στο δεύτερο ο Θανάσης Κωστούλας. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 4-1 υπέρ του ΘΗΣΕΑ . Για την ιστορία να πούμε ότι ο Θησέας προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο 2-0, με γκολ που πέτυχαν ο Λάκης Τζουβάρας και ο Βασίλης Μαλακασιώτης, ενώ μείωσαν οι Πειραιώτες με τον Παπαλεξάνδρου σε 2-1. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Θησέας πέτυχε δυο ακόμη τέρματα με τους Γιάννη Κορομηλά και Βασίλη Μαλακασιώτη, που έγραψαν το τελικό 4-1.
Ο Θησέας Αγριάς που έδειξε ήθος, αγωνιστικότητα και πάθος, αγωνίστηκε με τους: Θεοδωρίδη Γιάννη, Κουλακτσή Αιμίλιο, Μυλωνά Μιχάλη, Φιλίππου Γιάννη, Ανδρέα Μπονόβα, Αλιάτη Δ., Οικονόμου Β., Παπαδήμο Κοσμά, Σεραφείδη Γιώργο, Φλάμο Νίκο, Ντούρο Κώστα, Καρδιτσιώτη Πέτρο, Φέκκα Δημήτρη, Βαλαρούτσο Χρ., Τζουβάρα Αποστόλη, Κοκκινίδη Π., Δουλά Αργύρη, Μαλακασιώτη Βασίλη, Θανάση Κωστούλα και Γιάννη Κορομηλά.
Μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα απονεμήθηκαν αναμνηστικές πλακέτες στις δυο ομάδες και οι παλαίμαχοι του Θησέα δεξιώθηκαν τους παλαιμάχους του Πειραιά σε παραλιακό κέντρο της Αγριάς.