«Τέλειωσε» Ραούλ Μπράβο και Ιντζίδη ο Κωστένογλου

Με μια σημαντική από κάθε άποψη απόφαση ξεκίνησε η πρωινή προπόνηση της Τετάρτης για τους ποδοσφαιριστές του Άρη. Πριν την έναρξή της, ο Νίκος Κωστένογλου μαζεύοντας τους παίκτες στα αποδυτήρια ενημέρωσε τους Ραούλ Μπράβο και Χρήστο Ιντζίδη να μαζέψουν τα πράγματά τους και να αποχωρήσουν από το Ρύσιο, λέγοντάς τους χαρακτηριστικά:

«Η απόφασή μου είναι αυτή και δεν θα μπω σε διάλογο. Ο,τι πρόβλημα έχετε να πάτε στον Πρόεδρο».
Η είδηση ότι Ιντζίδης και Ραούλ Μπράβο δεν υπολογίζονται από τον Νίκο Κωστένογλου, δεν προκάλεσε την έκπληξη αρκετών. Μία απόφαση στην οποία ο 47χρονος τεχνικός οδηγήθηκε από συγκεκριμένα περιστατικά.
Αρχικά όσον αφορά τον Ιντζίδη, ο 23χρονος στόπερ φάνηκε ότι ήταν ενοχλημένος από τον παραγκωνισμό του το τελευταίο διάστημα -δικαιολογημένα έως έναν βαθμό- ενώ στα τελευταία τρία παιχνίδια είχε δηλώσει κλινήρης. Πριν το ματς με τα Τρίκαλα ο Κωστένογλου τον είχε προειδοποιήσει για την όλη στάση του, όμως αυτή δεν άλλαξε με αποτέλεσμα να οδηγηθεί εκτός ομάδας.
Όσον αφορά τον Ραούλ Μπράβο, ο Ισπανός είχε ζητήσει μία δεύτερη ευκαιρία από τον Κωστένογλου, αφού ήταν φανερό ότι δεν τον υπολόγιζε. Ο 47χρονος τεχνικός του την έδωσε αλλά και δεν δικαιώθηκε και έτσι αποφάσισε να τον αφήσει εκτός πλάνων μέχρι το τέλος της σεζόν.
Πηγή: AllAboutAris