ΚΕΔ: «Καμία μυστική συνάντηση με Θεοδωρίδη»

Απάντηση στα δημοσιεύματα που ανέφεραν ότι ο Σάββας Θεοδωρίδης είχε συνάντηση με μέλη της ΚΕΔ την προηγούμενη εβδομάδα υπό άκρα μυστικότητα έπειτα από επιθυμία και των δύο πλευρών έδωσαν την Τετάρτη (29/3) οι αρμόδιοι.

Συγκεκριμένα, η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ ξεκαθάρισε ότι δεν υπήρξε τίποτα το ύποπτο στο ραντεβού με τον εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αφού για την επαφή τηρήθηκαν όλες οι τυπικές διαδικασίες.
Μάλιστα, όπως εξήγησε, μέχρι στιγμής έχουν πραγματοποιηθεί 11 συναντήσεις με εκπροσώπους ΠΑΕ, χωρίς να έχουν δημοσιοποιηθεί λεπτομέρειες.
Παράλληλα, ενημέρωσε ότι μέχρι το τέλος της σεζόν στα επαγγελματικά πρωταθλήματα και το Κύπελλο δεν θα υπάρξουν άλλα σχετικά ραντεβού.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Προς αποκατάσταση των γεγονότων και της αλήθειας η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας επισημαίνει τα παρακάτω.
1) Ουδεμία μυστική συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ Σ. Θεοδωρίδη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 27/03/2017. Ακολουθώντας την ισχύουσα για όλους διαδικασία η ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε εγγράφως αιτηθεί συνάντηση με τα μέλη της ΚΕΔ όπως και συνέβη. Τηρήθηκαν όλες οι τυπικές διαδικασίες όπως ακριβώς έγινε και σε όλες τις ανάλογες περιπτώσεις αιτήματος οποιασδήποτε άλλης ΠΑΕ της Super League.
2) Μέχρι στιγμής η ΚΕΔ έχει πραγματοποιήσει συνολικά 11 συναντήσεις με εκπροσώπους ΠΑΕ στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της και της καλής συνεργασίας με όλους τους φορείς χωρίς να προχωρήσει σε δημοσιοποίηση των λεπτομερειών. Κατά συνέπεια δεν αποκρύφτηκε τίποτα.
3) Ενόψει της τελικής φάσης των επαγγελματικών πρωταθλημάτων, των play-offs της Super League, των ημιτελικών και του τελικού του Κυπέλου Επαγγελματικών Ομάδων η ΚΕΔ δεν προτίθεται να πραγματοποιήσει άλλες σχετικές συναντήσεις».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις