Ο Αγγελάκης στο ντέρμπι Ολυμπιακός-Καραϊσκάκης

Ορίστηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαιτητές των αγώνων της 24ης αγωνιστικής στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Το ντέρμπι της αγωνιστικής του 2ου ομίλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και στην Α.Ε. Καραϊσκάκης, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή 2/4 στο Πανθεσσαλικό θα διευθύνει ο κ. Άγγελος Αγγελάκης από την ΕΠΣ Μακεδονίας, με βοηθούς

τους κ.κ. Πέτρο Πάτρα και Θεόδωρο Αϊνάλης από τη ίδια Ένωση. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο κ. Σπύρος Πουγκακιώτης από την ΕΠΣ Φθιώτιδας.
Ο Αγγελάκης είναι διαιτητής Β’ Εθνικής και αυτό είναι το πρώτο παιχνίδι Γ’ Εθνικής που «σφυρίζει» φέτος. Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έχει διευθύνει τρία ματς για τη Football League. Στο παρελθόν έχει «σφυρίξει» σε δύο παιχνίδια τον Ολυμπιακό Βόλου. Την περίοδο 2012-13 την αναμέτρηση των «ερυθρολεύκων» με τον Παναιτωλικό στο Βόλο (21/11/12), όταν οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 και στις 12/1/2014 το παιχνίδι με τον Αστέρα Μαγούλας στο ΕΑΚ, όταν ο Ολυμπιακός είχε νικήσει με 3-2. Δύο γκολ είχε πετύχει για τον Ολυμπιακό ο Μάριο Γκούρμα και ένα ο Θανάσης Δεινόπαπας, ενώ για τον Αστέρα είχαν σκοράρει οι Ασλανίδης και Νόνης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις