Προπονητικό camp με “άρωμα” Βελγίου για τις Ακαδημίες ποδοσφαίρου της Νίκης

Οριστικοποιήθηκαν οι ημερομηνίες, οι ώρες και το κόστος συμμετοχής στο σημαντικό προπονητικό camp που διοργανώνουν οι Ακαδημίες ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου. Το camp θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως τις 14 Απριλίου με τους ενδιαφερόμενους αθλητές ή προπονητές να μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στα τηλέφωνα που παραθέτονται στο σχετικό δελτίο Τύπου:

“Ερχεται… το μεγάλο προπονητικό camp

Από τις 10 έως τις 14 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά camp, με τις Ακαδημίες της Νίκης Βόλου να βάζουν τα θεμέλια πάνω σε βέλγικα πρότυπα και προσκεκλημένοι είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές του νομού -και όχι μόνο- που θέλουν να συμμετάσχουν.

Συγκεκριμένα από τη Μ. Δευτέρα έως τη Μ. Πέμπτη, μια μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή, που ξεπερνά τα όρια της Θεσσαλίας σε συμμετοχές διοργανώνει η διοικούσα επιτροπή των ακαδημιών ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 υπό την αιγίδα και την αμέριστη συμπαράσταση της ΕΠΣΘ με χορηγό επικοινωνίας την εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ, όπως επίσης οι ραδιοφωνικοί σταθμοί Βόλος 98.6 και Blue Heart, ΣΠΟΡ FM 89.5.

Οι συμμετοχές ξεκινούν από την ερχόμενη Παρασκευή (31/3) και για τα 200 πρώτα παιδιά που θα δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα “Βλέπουμε με το μυαλό… όχι με τα μάτια”. Μετά τον παραπάνω αριθμό δεν θα γίνουν δεκτές συμμετοχές λόγο χρόνου, χώρου και αφομοίωσης του προγράμματος, που εφαρμόζεται στις ακαδημίες των Μίλαν, Μετς, Αντερλεχτ κτλ.

Συμμετοχή παιδιών σε δύο γκρουπ:

Α’ γκρουπ ηλικίας 2000-04

Β’ γκρουπ ηλικίας 2005-2008

Κόστος συμμετοχής 15 ευρώ.

Συνολικά θα γίνουν προπονήσεις 4 ωρών για κάθε παιδί από τον διεθνώς αναγνωρισμένο προπονητή κ. Μισέλ Μπρένιξ και της ομάδας του, ενώ θα χορηγηθούν μετά το πέρας της προπόνησης φρούτα, νερό, βεβαίωση συμμετοχής και το αναμνηστικό μπλουζάκι του καμπ σε όλα τα παιδιά.

Οι προπονήσεις θα γίνονται στις εγκαταστάσεις του Ερμή.

Ημερομηνίες-πρόγραμμα προπονήσεων

Α’ γκρουπ ηλικίας 2000-2004

Δευτέρα 10 Απριλίου και Τετάρτη 12 Απριλίου ώρα: 16:00-18:00

Β’ γκρουπ ηλικίας 2005-2008

Τρίτη 11 Απριλίου και Πέμπτη 13 Απριλίου ώρα: 16:00-18:00

Σεμινάριο προπονητών

Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και επιμορφωτικό σεμινάριο προπονητών υπό τις οδηγίες του κ. Μισέλ Μπρένιξ και της ομάδας του.

Συνολικά 10 ώρες παρακολούθησης (2 ώρες θεωρία στην αίθουσα σεμιναρίων της ΕΠΣΘ και 8 ώρες πρακτική στις εγκαταστάσεις του Ερμή).

Κόστος συμμετοχής προπονητών είναι 50 ευρώ και θα χορηγηθούν σε όλους μετά από κάθε προπόνηση φρούτα, νερά, αναμνηστικό μπλουζάκι του καμπ καθώς και το πιστοποιητικό παρακολούθησης του σεμιναρίου.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής παιδιών και προπονητών στα γραφεία των ακαδημιών της Νίκης Βόλου

Τηλ.24210-85311, ώρες: 15:00-19:00 καθημερινά υπεύθυνη Κυρία Μαυρογιάννη Αναστασία

Kινητό τηλέφωνο Κύριος Σουγγάρης Άκης: 6947321741

email: [email protected]